Слави Трифонов за Бюджет 2024: Асен Василев е като глухар, само че влюбен в себе си

Слави Трифонов: Това е държавен преврат

„Асен Василев е глухар – извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него много се обичат, мислят за себе си, че са велики.“ Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във фейсбук по повод представения от Асен Василев проектобюджет за 2024 г. 

„Проектобюджетът на Асен Василев поучава критики от всички страни, че е подчинен на 3-процентовия дефицит, че му куца приходно-разходнатачаст, че заради този бюджет ще изтеглим още милиарди дългове.

Специалисти, некоалиционни партньори, професионалисти… Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе“, пише още Трифонов.

Като запознат с фауната на България, ще ви кажа за едно прекрасно животно – красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар А защо се нарича глухар? Защото, когато пее любовната си песен, с която привлича женските (тъй като говорим за мъжкия глухар), той така се напъва, че спира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе.

Заради  любовта, любовта е голяма сила“, допълва лидерът на ИТН. 

„Никога не са виновни, смятат другите за по-нисша класа и затова са вредни. Особено, когато имат власт. За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и въобще такива като него, никога не бива да се докосват до власт, камо ли да правят бюджета на цяла държава“, пише още той.

Ето пълния текст на коментара му:

Проектобюджетът на Асен Василев получава критики от всички страни, че е подчинен на 3-процентовия дефицит, че му куца приходно-разходната част, че заради този бюджет ще изтеглим още милиарди дългове.

Специалисти, некоалиционни партньори, професионалисти… Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе.

Като запознат с фауната на България, ще ви кажа за едно прекрасно животно – красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар. А защо се нарича глухар? Защото, когато пее любовната си песен, с която привлича женските (тъй като говорим за мъжкия глухар), той така се напъва, че спира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе. Заради любовта, любовта е голяма сила.

Асен Василев е глухар – извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него много се обичат, мислят за себе си, че са велики. Никога не са виновни, смятат другите за по-нисша класа и затова са вредни. Особено, когато имат власт. За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и, въобще, такива като него, никога не бива да се докосват до власт, камо ли да правят бюджета на цяла държава.