За нас

Информационна агенция „ОТ УПОР“ (https://otupor.com/) е коментарно-аналитична онлайн медия, която съдържа в платформата си авторски предавания, знакови интервюта, анализи, разследвания, изпреварваща събитията информация и обзорен прочит на обществено-икономическите, социално-политическите, културните, здравните и юридическите процеси по света и у нас.

Издател на OTUPOR.COM е „Информационна агенция От упор.ком“ ЕООД

Адрес: Столична община, ул. „Гина Кунчева” № 24

Главен редактор: Иван Костов

Съдържанието в ОТ УПОР e под закрилатa на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП). Всички наши статии, репортажи, интервюта и други текстове, графични и видео материали. Публикувани в Информационната агенция, са собственост на ОТ УПОР. Освен в случаите, когато е цитиран друг източник. Препечатването на информация от ОТ УПОР, в това число на снимки, колажи и текстове, се допуска единствено при условие да се цитира ОТ УПОР като източник, като бъде поставен и хиперлинк, който да води към Информационна агенция „ОТ УПОР“.

Otupor.com се ползва с популярност сред всички възрастови групи. Редовната му аудитория се стои от образовани и динамични хора, стопански и обществени ръководители, предприемачи със собствен бизнес, държавни служители, студенти, лекари, учители, хора с т.нар. свободни професии, които разполагат с добри доходи.

Otupor.com се стреми да бъде водещ и достоверен източник за новини в България и от ЕС. Медията е участник в дискусията срещу фалшивите новини, проведена в ЕП. Информирания дебат по тези важни въпроси е много важен след присъединяването на България към ЕС през 2007 г.. В днешно време е от изключително значение да бъдат представени всички гледни точки. Важен момент остава и недопускането на медийна пропаганда, която да обслужва политически и геополитически интереси.

Otupor.com ясно осъзнава значението на проверената и достоверна информация в днешното динамично време. Време на промени.  

За връзка с нас в социалните мрежи и интернет канали за видеосподеляния, моля последвайте следните връзки и се абонирайте: otupor@gmail.com

 

Не пропускайте – последвайте ни в Google News