Как ще ги стигнем японците? Това видео ще ви накара да изпитате комплекс на малоценност

Как ще ги стигнем Японците?

Как ще ги стигнем японците? Това видео наистина е в състояние да ви накара да изпитате комплекс на малоценност. Особено за тези от вас, на които често им се налага да използват услугите на БДЖ. Закъсненинята на българските влакове са пословични и вече са плод на народния фолклор и хиляди вицове. Мръсните и непочистени гари, които често се явяват и дом на клошари също са познати.

Видеото, което публикуваме ще ви пренесе в един друг свят. Свят в който влакове „Стрела“ зиминават близо 900 километров маршрут за някакви си четири часа. ЖП гарите в Япония повече наподобяват място за отдих и развлечение, а лусозните влакове ви карат да си мислите за хубави неща.

Как ще ги стигнем японците? Това видео ще ви накара да изпитате комплекс на малоценност

Да, всичко това ви кара да си мислите, че се намирате на друга планета в друг свят, който няма нищо общо с нашата родна действителност. Няма как инстиктивно да не си зададете въпроса – Как ще ги стигнем японците? Възможно ли е с такива управници, на които основното занятие е кражби и корупция да постигнем това, което са постигнали японците? Как така, тези хора са успяли да постигнат всичко това, а ние сме на светлинни години след тях? Все въпроси, които няма как да не разчовъркат съзнанието ви. 

Дали случайно пътят на истината не е на Запад, а на Изток? Вижте видеото и си отговоррете сами!

 

Още новини четете в категория „НОВИНИ„.