Великолепна новина застигна големия Христо Стоичков

Великолепна новина застигна големия Христо Стоичков

Копия на купата на Шампионската лига и на Кралската купа идват като подарък за Христо Стоичков от Барселона следващата седмица. Трофеите са изработени от Барселона и ще ги донесе лично Жорди Пенъс, директорът на музея на каталунския гранд.

Той и славният мениджър Хосе Мария Мингея пристигат за откриването на „Залата на славата“ на единствения българин кавалер на „Златната топка“.

Специално изработено копие на „Златната топка“ и на „Златната обувка“ също се чакат до дни от Франция. Голям приятел на голмайстора на Мондиал 94 е поръчал изработката и ще го изненада за откриването. Десетки други сюрпризи ще зарадват феновете на най-популярния българин в уникалния за България храм на успеха.

Експозицията ще отвори врати на 18 ноември, а Камата прави всичко възможно да пристигне от Маями ден по-рано за парти с приятели по случай събитието.

Топ перото на италианските медии Масимо Франки, организатор на наградата „Златното момче“ в „Тутоспорт“, и шефове от каталунската ТВ3 идват, но само като официални гости.

Стоичков искал да сподели мига само с хора, които във времето са били близки до него. Без фанфари и шумотевица.

Това довериха бъдещите стопани на уникалната „Зала на славата – Христо Стоичков“, изградена само от средства на марката H8S, рекламодатели около бранда и дарители.

Автор: „Спортал“