Васил Петев: Соломон Паси няма ли да подкрепи Зеленски и Хунка поставяйки свастика на профилната си снимка?

Васил Петев: Соломон Паси няма ли да подкрепи Зеленски и Хунка поставяйки свастика на профилната си снимка?

Цял свят ще се спука да се надпреварва кой пръв ще се откаже от подкрепата си към лицето Зеленски. Включително САЩ удобно дадоха на тих заден след нацистките изяви на украинското актьорче в канадския парламент. Само ние пак не разбрахме какво се случва.

Изненадан съм, например, че Соломон Паси мълчи по темата… Не е ли редно да си сложи другарят Мони една свастика на профилната снимка? В подкрепа на Зеленски. Редно е. Или не е?

Изненадан съм също, че леля Асена и Тошко Тагарев още не са натоварили Руската църква на Спартан-а и не са я пратили като духовна подкрепа в Киев. Махат й кръста, слагат й една свастика отгоре, Еконт, и хоп! Address: mr. Zelensky SS, Kiev.

Да не стане така, че след 50 години да сме известни на света с това, че първо спасихме евреите, а после нацистите.

Интересно ми е още какво мисли г-н Лорер по темата. Или не мисли? Подкрепя ли той лицето Зеленски? А Ярослав Хунка?

Ех, хора, хора… Пораснете. Сополът Киро не е политик. Не е държавник. Не е смисъл. Той не е нищо друго, освен една евтина и измамна хранителна добавка за олигофрени. На него това му е бизнесът, бе, хора…

Последното пък ме подсеща, че аз бих гласувал за кмет на София за г-жа Ваня Григорова.

Като ще е жена, да е жена!

Не казвам, че г-жа Хекимян е грозна или пък че на г-жа Бонева са й къси краката, а само егото й е дълго. Казвам само, че не върви кметицата на София да има черна брада и облик на дюнерджия. Нацист. По жартиери. Или върви? Ицо Хазарта няма ли да каже нещо от името на гей общността в „Люлин“?

#azpodkrepqmsvetlioivanovzakmetnafilupovci

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL

Още новини четете в категория Новини