СПА столицата на Балканите-Велинград осъмна блокирана от авария на канализацията

СПА столицата на Балканите-Велинград осъмна блокирана от авария на канализацията
Възмутени граждани сигнализираха MEDIAMALL за това, което се случва в СПА столицата на Балканите – Велинград. Тази сутрин една от главните пътни артерии на града ул. „Юндола“ е била блокирана поради авария на канализацията.

Хората негодуват, тъй като преди броени месеци е извършен ремонт на канализацията на ул. „Бачо Киро“, която е свързана със старата канализация на ул. „Юндола“.

Според тях капацитета на ремонтираната канализация е много по-голям от този на старата канализация, която минава под ул. „Юндола“. Точно това е и причината за аварията.

Ул. „Юндола“ е основна пътна аретерия, която свързва Велинград с Банско, Разлог, Гоце Длечев и ГКПП – Кулата.

В момента движението е по тази улица е блокирано и в града е истински ад, тъй като предвижването на МПС е пренасочено през малките улички на града. Тези улички не са предвидени за тежък трафик, коментират ядосани велинградчани. Под тях ВиК тръбите съща са стари тежкия трафик може да  предизвика още аварии.

Ядосаните граждани искат да се потърси отговорност на длъжностните лица от общината, както и на фирма  „Техно Строй България“, която е изпълнявала ремонта.

Източник: MediaMall.info

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News