Слави Трифонов: Това е държавен преврат

Слави Трифонов: Това е държавен преврат
Днес стана ясно как се фалшифицират резултатите от гласуването с машини на изборите. При това се фалшифицират от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Това пише във Facebook лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов.

„Днес в официален доклад на ДАНС бе оповестено, че на 25 октомври, преди два дни, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, в нарушение на всички закони, е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си. Цялото това престъпление е било заснето от охранителните камери на залата“, пише Трифонов.

„И това вече е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. Фалшифицират се от ПП-ДБ. В момента всеки един от ПП-ДБ, може да притежава този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един момент, независимо в коя точка на страната се намира“, допълва лидерът на ИТН и окачествява това като „държавен преврат“.

Той призовава МВР да арестува виновните.

„Президентът Радев да свика незабавно Консултативния съвет по национална сигурност. ЦИК да премахне машините от изборния процес в неделя, защото са компрометирани.
Тези хора не бива да се доближават повече до власт. Единственото, до което трябва да се доближават, е слушалката в стаята за свиждане в затвора. Оставка! Съд! И затвор!“, пише той.