Проф. Михаил Мирчев: „ВЕЛичие“ на Марков и Ивелин е новият успешен експеримент

Проф. Михаил Мирчев: "ВЕЛичие" на Марков и Ивелин е новият успешен експеримент
    Снимка: Фейсбук, проф. Михаил Мирчев
Числата изборни вече са последни. Можем да се вгледаме… ГЕРБ са първи, но БЕЗизходно като през 2021. Помните ли? Всъщност, изборният им резултат е убий-високомерие. Гласовете пропаднаха от 670 до 530 хиляди… Процентът също е минимизиран: 2% под 2023, 4% под прогнозите Това е ситуация ББ да се отдаде на Делян, за да го спасява!!!?? Това е принуда ГЕРБ да премислят, за да станат по-адекватни ПП катастрофираха ужасно. Два пъти по-малко гласове. Избирателите просто ги убиха. Справедливо…
 
Хитрецът Христо Иванов побърза да се измъкне чрез оставка ВЪЗраждане също са в катастрофа. Пак не станаха първи… Костадинов стана за смях. 62 хиляди гласа по-малко. Предстои му да го правят смешен в НС. Марков май е добър в това. БСП се плъзгат надолу. Този път с още 74 хиляди гласа. Нинова е на ръба – пак театър с оставка, пак народът няма да я пуска… Лошото е, че народ зад нея вече не остана…
 

С напетата Ваня, дет била трудово народна, се случи немислимото.

Вместо сега да е в облаците на мечтаната власт, се чуди какво ѝ се е случило така не-справедливо и не-солидарно.
Да му мислят спонсорите, дет уж ги нямаше. The Lefts получиха само 15 000 гласа. Чудя се сега Валери Жаблянов и Румен Петков ще подадат ли оставките си, както искат от Корнелия? Само ИТН печелят нещо значимо. Плюс 24 хиляди гласа. Това е свидетелство за спокойна и добре центрирана кампания.
 
Това е уважение към тяхното човешко и правдиво говорене ДПС на чуждия човек Пеевски колкото спечели, толкова и загуби.
Плюс 19 хиляди гласа, но минус 20 хиляди от турска Турция…

„ВЕЛичие“ на Марков и Ивелин е новият успешен експеримент.

Две години ежедневна работа, много телевизия, огромна маса възкъсички клипчета като за разсеяни избиратели, разходки по чужбина… Е, добре, близо 100 хиляди гласа и 4,7%. Но … подобен проект бе Николай Бареков през 2014. Тези сега не успяха като него тогава??
 
Но … уж (под)полковника Николай Марков защо толкова ми прилича на ТВхипнотизатора Кашпировски. Помните ли го от 90-те?
Но … защо прилича на второ подобрено издание на Кирчо Петков. Същата самоувереност. Същата безпардонност. Същото усещане за симулация и шарлатанство???
11 юни 2024
Проф. Михаил Мирчев, Фейсбук
 

 

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News