Полк. Николай Марков: Така се празнува 3 март в Крим! (ВИДЕО)

Полк. Николай Марков: Така се празнува 3 март в Крим!

Известният експерт по сигурността и общественик Николай Марков изрази чрез коментар във Фейсбук емоциите си. Той сподели видео от Бойка Денева на празнуващи заедно 3 март българи и руснаци в Крим. Ето какво написа Марков по този повод:

„Така се отпразнува 3 март в Крим!

Българи и руснаци, заедно. Хванати за ръце. Нашите пронацицстки политици и медии няма да ви го покажат…“

Николай Марков е завършил магистърска степен в Националния военен университет с отличен успех.

Дълги години работи като офицер в сферата на националната сигурност, където е заемал различни длъжости, свързани с противодействие на заплахи от тероризъм. Започва професионалната си кариера си като разузнавач и достига до поста на главен инспектор. Придобива военно звание подполковник от Въоръжените сили на България.

Ръководи и участва в различни звена за превенция на въоръжени посегателства срещу значими вътрешно-политически и международни лидери. Има професионален опит в противодействието на организираната престъпност.

Автор е на няколко специализирани научни доклада в областта на управлението на системата за защита на националната сигурност и устойчивото управление на кризи. Прави научни изследвания в областта на латентните кризи в системата на сигурността и влиянието им върху политическата и гражданска сигурност.

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News