Имаме правителство, което не само преговаря с „терористи“, но и условията им изпълнява

Имаме правителство, което не само преговаря с "терористи", но и условията им изпълнява
“Теорията тук я знаете. Украйна трябва да бъде разсипана, за да не може Русия веднага да стане империя щом вземе яко парче от Украйна”, написа математикът за войната във фейсбук

Кратка информация за политиката и войната за 20 септември 2023 г.

Българската политиката

Кукленото шоу!

Текуща теория – формиращо се племе от продажници с наведени вектори с върхове, орящи земята, ви представя ежедневно Куклено шоу, за да не забелязвате как ви продава и реализира чужди интереси.

Текущата сценка – украинското зърно. Дефиниция на фиаско няма да ви давам. Фиаско и за двете страни. Управляващите станаха за смях. С терористи не преговарям – бодро се носеше в ефира преди два дни. Ако съм на премиера, ще си разстрелям пиарите до първия трафопост. Добре, че не съм. Можело значи да се спре вносът на слънчоглед. Можело и да се реши някой проблем на селскостопанските производители. Защо обаче трябва да докарат тракторите в София? Кому беше нужно това перчене на правителството. И какво сега – не само преговаряме с „терористи“, ами и условията им изпълнявяме. Пълно фиаско.

Видяхте ли обаче, как бат ви Бойко и ДПС-то се изнизаха от ситуацията. Тефлон, како, тефлон, Никаъв грях не можеш залепи за него.

Фиаското на зърнопроизводителите. Постигнаха частичен успех, отбелязва им се. Обаче ще бъдат изиграни. Опитват се да правят договорки с хора, които са инсталирани, за да продават националните интереси. Векторите на селскостопанските производители и на правителството са ориентирани в различни посоки. Гледайте какво ще е след като минат изборите. И слънчогледец ще пуснем, пък зърното украинско дали изобщо ще го спрем, не е ясно. Половинчата работа с тенденция към почти нулев резултат.

Иначе продажбата на националните интереси продължава. Оказва се, че не е слух. Гарантираме заем за Украйна и ще плащаме лихвите по него. Те ти булка, Спасовден. Някой може ли да ми обясни защо българският народ трябва да плаща за чужди мераци и за утилизацията на украинското население и разрушаването на украинската иконономика. Щото накрая на войната Украйна няма да може да си плаща по заемите. И кой ще плаща? Гарантите. А ние сме гарант. Продавай, племе от продажници, продавай националните интереси на България. Това обаче вече е див скандал. Въвличат ни във войната – искаш не искаш, ще плащаш.

Дрончето? Забравихме вече за него. Щото не е руско. Я да беше руско – пинчер след пинчер щяха да облайват по телевизиите. Писал съм ви многократно – абсолютно аматьорска и некадърна пропаганда. И цитирам Бисмарк за хиляден път – кажи им истината, може да не е цялата истина, но не ги лъжи. Пропаганда, основана на лъжи. Ами затова народа не ви вярва.

Това е положението. Кукленото шоу.

Я да видим, какво ни казва Бжежински днес

Збигнев Бжежински (ден 16)

……Човек трябва да разбере какво представлява врагът: историята на врага, културата на врага, стремежите на врага. Ако ги разбирате добре, може би можете да се придвижите към мир…….

Мъдро. Показва какво трябва да се прави, вместо да се пинчеросва по телевизиите. Вместо да направят свестен анализ, въртят латерната – все едно и също, каквото им е задаено от тия, дето са им наклонили векторите. Човекът ви казва, че тябва да разберете историята, културата и стремежите на руснаците, ако искате да имате мир с тях. Това не стана с облайване. Кой ви го казва? Бжежински. На колене, юрдечета. На колене пред Бжежински. То вие сте си на колене, де. Барем продавайте националните интереси по-фино, а не така, че и мишките по дупките да ви излавят.

Войната

Всичко си върви според прогнозите. Промени няма.

Теорията тук я знаете. Украйна трябва да бъде разсипана, за да не може Русия веднага да стане империя щом вземе яко парче от Украйна.

Потвърждава ли се теорията, базирана на идеите на Бжежински? Потвърждава се.

Какво става

1. Насъскани ли се украинците срещу руснаците? Да. Скоро ще почнем да бутаме градовете, че да разширяваме гробищата, ама карай да върви, то е по план.

2. Държим ли Украйна на системи, като помпим я със стари оръжия и дългове. И така, до последния украинец. После – изгорена земя – за Русия (натъпкана и с обеднен уран), каквото остане от Украйна – набълбукано с дългове за хиляда години напред. А да и гаранти п дълговете, народи, чиито инсталирани племена от продажници са ги набълбукали даже лихви да плащат.

3. Пука ли им за броя на жертвите? Не им пука. Може да загинат всички украинци. Важното е Русия да не стани империя. Може украинската земя да свети от уран. Важното е Русия да не стане империя. А житото, ще намерим кой да го яде. Все някъде ще се намери инсталирано племе от продажници, което ще продаде националния интерес.

4. Какво става по фронтовете? 150% изпълнение на прогнозата на Витанов, а тя беше

Прогноза за украинските загуби от 5 септември до края на септември

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000

унищожени танкове – 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

това се очертава да се изпълни на 150%

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Губят ли руснаците хора и техника – губят. Обаче са 7 пъти повече и има още много стари складове с оръжие да празнят. Производство на боеприпаси – 7 пъти повече от Запада в момента. Е, какво да очакваме при това положение? Трепане на украинските мъже на фронта, какво друго. Усилията и на двете страни са насочени към това.

5. Системата Таракан гърми ли? Гърми.

Пробити руски отбранителни линии и светкавично настъпление към Азовско море? Нема. Чудовищни украински загуби, ама то това си е по план. Украинският човешки ресурс трябва да бъде съсипан, за да не може Русия да го използва след войната.

6. Как Бжежински обяснява поведението на двете страни във войната? Отлично го обяснява. Руснаците искат да станат империя и гледат да пазят населението и инфраструктурата колкото могат. Украинците са разходен материал за интереса, Русия да не стане империя и мрат като мухи по франтавете, а инфраструктурата в тила им се разрушава. Така ли е? Така е.

7. Очаквания? – Трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се премилат по фронтовете. Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен потенциал, та Русия като си вземе някаква парче от нея да не може бърза да се превърне в империя. Това е играта.

8. Къде сме ние? Бауцаме по руския флот, който е на 40 километра от Бургас. Българското бабаит бауца, келявият руски флот си стои на 40 километра от Бургас. Българското бабаит пак бауца, келявият руски флот пак си стои на 40 километра от Бургас. И тъй, докато келявият руски флот реши да се махне, което българското пинчер ще обяви за велика победа.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за коронавируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 423 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 525 дни. 17 месеца са 516 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Що се отнася до развитието на текущата вълна – тя си се надига, но засега опасност няма. Все пак, внимавайте, спазвайте дистанция и по-възможност – по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Прогнозата за септември я знаете – до края на месеца не се очаква да се случи нищо обезпокоително. Докъм 500 регистрирани случая на ден РЗИ-тата може да контролират добре ситуацията. Просто внимавайте повечко и си вършете работата.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Николай Витанов,  фейсбук