Борислав Михайлов избяга от журналистите и се скри в стая на ДПС

Предлагат газът да поскъпне с 8% през декември

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов и преди, и след изслушването му в парламентарната комисия за младежта и спорта отказа да отговаря на въпроси и избяга от журналистите. Така засега без отговори остават въпросите дали ще подаде оставка от президентския пост.

Попитан в хода на заседанието на комисия за намерения за оставка, той отговори общо, че това е извън темата на изслушването му и не смята да отговаря. Повтаряше, че в понеделник (27 ноември) ще свика заседание на изпълнителния комитет на БФС, но не каза с какъв дневен ред.

В усилията да избяга от журналистите след заседанието на комисията Борислав Михайлов се скри в стаята на председателя на комисията Набие Кабак от ДПС в нейно отсъствие. Нито председателят на парламентарната група Делян Пеевски, нито представителите на ДПС в комисията за младежта и спорта се обявиха за оставка на Борислав Михайлов като президент на БФС.

Политически заявки за оставка на Борислав Михайлов направиха обаче премиерът Николай Денков, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Кирил Петков.

 

Източник: ДНЕВНИК