Тошко Йорданов на разпит в СГП заради твърденията на министър Йоловски, че му е упражняван натиск

СКАНДАЛ: ИТН взриви парламента: Току-що видяхме доклад на ДАНС - зам.-министър от ПП-ДБ е свалил кодовете за машините
Часове преди първия тур на изборите на 29 октомври министърът заяви на председателски съвет в Народното събрание, че му е бил оказван натиск от Кирил Петков и Божидар Божанов. За случая разказа самият Йорданов, а пред журналисти допълни, че пред разследващите ще каже същото, което каза и в деня след председателския съвет

Тошко Йорданов от ИТН се яви на разпит в Софийската градска прокуратура. Причината са твърдения на министъра на електронното управление Александър Йоловски, според които му е упражняван натиск, съобщават от БТА.

Часове преди първия тур на изборите на 29 октомври министърът заяви на председателски съвет в Народното събрание, че му е бил оказван натиск от Кирил Петков и Божидар Божанов. За случая разказа самият Йорданов, а пред журналисти допълни, че пред разследващите ще каже същото, което каза и в деня след председателския съвет.

Йорданов заяви още, че на срещата са присъствали вицепремиерът Мария Габриел, членове на Централната избирателна комисия и представители на всички парламентарни групи, с изключение на „Продължаваме промяната – Демократична България“.