Страхил Ангелов: Никой не е по-мразен от онзи, който казва истината

Страхил Ангелов: Никой не е по-мразен от онзи, който казва истината

ОТ УПОР публикува без редакторска намеса позицията на Страхил Ангелов:

 

От правителството признаха, че утре каца първият самолет с мигранти от Австрия и нарече тези, които разкриха пред обществото това ЛЪЖЦИ, които разпространяват дезинформация!

 
Според Фройд първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам!
Били само 18 души, а не хиляди! Никой не е казал, че утре в самолета ще има „хиляди“, а продължаваме да настояваме Денков да разясни и покаже на българския народ какво точно е договорил с Австрия срещу допускането на България във „въздушен“ Шенген.
Ние твърдим, че това са първите мигранти, които австрийската държава ни праща и сме убедени, че сглобката е поела ангажимент за още 9000 хиляди.
 
Информацията за това идва от австрийски медии и от министерство на вътрешните работи на Австрия, които обявиха това пред гражданите на алпийската държава непосредствено след като Денков се опита да излъже в началото на годината, че България и Румъния са приети в митническия съюз, по известен като шенгенско пространство. Този опит за манипулация беше пресечен и стана ясно, че влизаме в Шенген само по въздух и вода, въпреки че пак бяхме обявени за „разпространители“ на дезинформация! Всеки може с очите си да види километричните опашки по границите с Румъния и Гърция и сам да прецени кой казва истината и кой сее най-долни и пошли лъжи. По същият начин утре ще ви покажем, че от Виена кацат афганистанци и това е само началото.
 
Имаме информация, че правителството чрез агенцията за бежанците, неистово търси стари неизползваеми сгради из България, които да бъдат пригодени за бежански центрове.
 
За кого би бил този сграден фонд и защо всичко това се крие от обществото? Защо Денков и бандата му не обявиха, че утре у нас ще пристигнат депортирани от Австрия лица, а трябваше до последно да се мълчи и едва след като от „Първо България“ разкрихме истината да се обясняват и да наричат всеки, който ги е хванал в лъжа „разпространител на фалшиви новини“?

От кога истината е „фалшива новина“ бе Денков?

Фалшив герой си самият ти и всичко, което ти и шайката, която те постави начело на Родината ми плещите, е лъжа и измама!
И нека все пак обобщя – каца ли утре в 10:35 чартърен полет от Виена? ДА! Има ли на борда мигранти, които Австрия депортира у нас? ДА! Договорен ли е прием на още бежанци срещу безполезен и унизителен за България въздушно-капков“ Шенген? ДА!
 
„Никой не е по-мразен от онзи, който казва истината“ – Платон.
 

Страхил Ангелов, Фейсбук

Още новини четете в категория Новини