Елена Гунчева: Забранете идиотите в политиката

Елена Гунчева: И русофоби и русофили забравят едно много важно нещо - България

ОТ УПОР публикува без редакторска намеса позицията на Елена Гунчева:

Не мога да спра да се смея. От ПП искали да ни ограничават достъпа до някои интернет страници. Така да се каже, родителски контрол върху смятаното от тях за малоумно население, да не се повредим от пропутинска /пу, пу, пу/ пропаганда и неща, които, сакън, могат да ни накарат да мислим.

Много е забавно как смята, че като забранят достъпа до някои страници, ще решат проблема. То, че психологията им е плътно затворена книга, е ясно. Но тая чутовна глупост няма как сами да са си я измислили. Пък ако са, то това е сигнал за д-р Гълъбова, че има пациенти в неотложна нужда и да се погрижи за тях.
 
Много ме дразни, когато политиците се отнасят с народа като с малоумен. Вече ограничиха руските телевизии и какво постигнаха – и хора, които от десетилетия не бяха гледали руски канали, започнаха да ги гледат. Ограничиха В Контакте и голяма част от българите минаха и там.
 
И докъде смятат да стигнат? Да забраняват книги? Да забраняват хора? Да забраняват мисленето?
ПП са като прости пауни. Дойдоха с идеята да се борят с корупцията и ГЕРБ, а се оказа, че просто искат да изместят ГЕРБ и да крадат те. И понеже всеко пореден американски проект става все по-нефелен и малоумен, вече никой не ги трае и дори разумни предложения, които изхождат от тях, никой не ги приема, защото знае, че от тях нищо читаво няма да излезе.
Аз пък предлагам да забранят идиотите и простите в политиката! Дискриминационно, но полезно!
 

Елена Гунчева-Гривова, Фейсбук

 
 

Още новини четете в категория Новини