Стефан Гамизов: Ние сме 2023 г., а комунистическото унуче на ДС води на изборите в София

Стефан Гамизов: Ние сме 2023 г., а комунистическото унуче на ДС води на изборите в София
“Нацистите ги денацифицираха, а Костов предпочете парите на „Лукойл“”, написа Гамизов

Чудя се как би заспала Германия, ако през 1978 година, 33 години след поражението на нацистите, син и внук на генерали от SS, който е натрупал богатството ползвайки връзките на тайната организация криеща нацисти Odessa, току-що е събрал най-много гласове на първи тур на изборите за кмет на Берлин?

Това риторично пита във „Фейсбук“ Стефан Гамизов.

А, забравих, че там това е било невъзможно, защото нацистите ги денацифицираха, а не като в България правителството на Костов някога (1997-2001), да предпочете парите на „Лукойл“ пред декомунизация.

Ооо, ние сме 2023 година, комунистическо унуче на Държавна сигурност води на изборите за кмет на София, издигнато е за кмет със съучастие на партията на Костов (какво, какво, същият Костов??), след него на второ място е девойка, която ревеше за „Газпром“, а „Лукойл“…

Момент! Пак ли „Лукойл“ и Костов??

Е да, пак… Сега вече с “дерогацийка” за петрол от която ще изкарат реално 2 милиарда евро руZZнашите. И пак бай Костов ?? Е да, как без него ??

Той на „Газпром“ дерогация в КЕВР за „Турски поток“ издейства през 2019 през верния слуга шеф на КЕВР, та няма сега една никаква за десетки пъти по-малко милиарди да “нареди” за „Лукойл“! – Ох, събудих се изпотен от този кошмар, който сънувах , а срещу мен потопяването на Бисмарк по History Channel.

Олекна ми, сън е било само това… За момент се уплаших, че може този кошмар с изключително зли клоуни да е истина Спете спокойно деца! Комунизмът и руZZнаците са само лош кошмар…