Слави Трифонов: В София аз подкрепям Ваня Григорова

Слави Трифонов: В момента ни управляват некадърни хора, които моментално трябва да си подадат оставката!

Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на „Има такъв народ“ от местните избори са логично добри. И логично ще стават още по-добри. Използвам случая да благодаря на всички гласували, на всички гласували за „Има такъв народ“ и на всички участници от структурите на „Има такъв народ“, написа във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов.

Благодаря ви за вашата гражданска позиция, за вашата смелост, достойнство и отговорност. Благодаря ви, за мен е чест!, пише още той. И продължава: 

“Това, което ни очаква, е поредица от битки за установяване на нормален и достоен живот в нашата прекрасна родина. И ние ще ги проведем, защото това може да е път изпълнен с трудности, но целта оправдава средствата.

Следва балотаж в неделя.

Уважаеми съграждани, които сте гласували за Има такъв народ, вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право.

Мога да ви кажа какво мисля аз. Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на Продължаваме промяната. И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път – те за нищо на света не трябва да се докосват до власт!

Така мисля аз. Конкретно в София моят избор за кмет се казва Ваня Григорова. След като ПП имат голямо представителство в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не трябва да е пак от ПП – за да има взаимен контрол.

България това сте вие.

Всеки град, всеки малък град, всяко село, всяко селце – това сте вие. И аз вярвам, че мъдростта ще победи.