Слави Трифонов: В момента ни управляват некадърни хора, които моментално трябва да си подадат оставката!

Слави Трифонов: В момента ни управляват некадърни хора, които моментално трябва да си подадат оставката!

За съжаление ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката.

Това написа Слави Трифонов във Facebook по повод дебатите в Народно събрание относно промените в Конституцията.

„Гледам дебатите в Парламента за промени в най-важният български закон – българската Конституция. Аз не съм юрист, но гледам в правото си на български гражданин. Защото ме интересува, като български гражданин, какво налага промени в българската Конституция, защо трябва да бъде променяна, какви са предложенията и кой ги предлага.

Предлагат ги други български граждани. Водещи са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов, както и гражданинът на България и Канада – Кирил Петков. Като онзи дето падал от осемнайстия етаж и на третия етаж си казал: до тук добре, и аз казвам: до тук добре. Само дето, въобще не е добре. От дебатите ми стана ясно, че всички професионални гилдии и организации, включително и високоуважавани конституционалисти са против тези промени. И твърдят, че ако тези промени биват направени, те ще паднат в Конституционния съд, защото са противоконституционни“, съобщи Слави Трифонов.

И попита: „Тогава защо сглобката иска да направи промени в българската Конституция, които всъщност са незаконни? Защо нямаше обсъждане на тези промени? Защо бяха създадени на тъмно, скрито и тайно, като нещо срамно? Защо в промените е включена смяната на националния празник от 3-ти март на 24-ти май? Защо имам неприятния вкус в устата, че това е поредната гадост сервирана от въпросната сглобка, некоалиция или както там се нарича? Защо? Защо? Защо?“.

„Нямам отговори, а ситуацията става все по сюрреалистична. И единственият отговор, който намирам е, че в момента за съжаление ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката“, категорично заяви Трифонов.