АКТУАЛНИ

Радостин Василев: Чувствам се заплашен от Лена Бориславова (ВИДЕО)

След грозни дебати в парламента: Комисия ще се грижи за правата на психично болните
На брифинг пред журналисти в парламента депутатът Радостин Василев показа СМС-а, който му е изпратен от Лена Бориславова

Той заяви, че се чувства заплашен от Лена Бориславова, тъй като през последните месеци много хора, които са имали допир до ПП вече не са между живите.

Като пресни примери той посочи убийството на Алексей Петров, Красимир Каменов – Къро и бившият работодател на Лена Бориславова адвокат Асен Джингов.

Радостин Василев: Чувствам се заплашен от Лена Бориславова (ВИДЕО)

На въпрос на MEDIAMALL: “Назначена ли Ви е охрана от НСО?”, Василев отговори, че никой не го е търсил от НСО и няма назначена охрана.

Като отново припомни за близостта на Алексей Петров с бащата на Кирил Петков, както и прихванатият разговор на Къро, който беше обяснявал, че от ПП са негови хора. Днес и двамата не за между живите.

По темата в брифинга се включи и експертът по сигурност проф. Николай Радулов, който заяви, че ситуацията е изключително сериозна и не бива да се пренебрегва. Той каза, че вече има няколко човека изчезнали по странни обстоятелства и не трябва да се очаква да се изчезне и поредният човек, за да се задействат органите.

Радостин Василев заяви, че ако през тези дни Прокуратурата не се самосезира, той ще внесе в понеделник жалба до главния прокурор.

Какво още каза Радостин Василев на брифинга, гледайте във видеото: