Радостин Василев: bTV трябва да бъде изтърбушена, Киро им е давал кеш! Ще вляза в къщата на Слави, ако подкрепи ГЕРБ и ДПС!

Радостин Василев: bTV трябва да бъде изтърбушена, Киро им е давал кеш! Ще вляза в къщата на Слави, ако подкрепи ГЕРБ и ДПС!

„Борисов е уморен, той не желае да има правителство, плаши го геополитическата обстановка. Ако сега не успеят да се сглобят, на следващите избори ще имаме много тежка драма между тях двамата. Те и сега тихо се бият“, продължи лидерът на „МЕЧ“

Не ни достигна липсата на национални медии. Две години не съм канен в БТВ, повече от година в Нова. В БНТ отидох, защото е държавна медия и можех да си платя за участие. Това заяви в ютуб канала на журналиста Ивелин Николов лидерът на „МЕЧ“ Радостин Василев.

„ИТН ще се наведат. Отиват и слушаш какво ти предлага Борисов – този, който искаха да чегъртат. Напуснах ги заради влиянието на кръгове около ИТН. 2-3 предатели в БСП винаги има. Корнелия е изпуснала ситуацията“, коментира бившият депутат.

„Слави иска да им даде рамо на Борисов и Пеевски и това ще породи протестна обстановка в България. След нови избори Слави ще отвори сърцето си за Пеевски и Борисов. Половината депутати на ИТН са малоумници“, добави той.

„Драматизмът между Борисов и Пеевски. Те са братя насила. Борисов е невероятен заложник на своята престъпна история. Пеевски е човекът, който държи ключа за компроматите, той държи бутона за прокуратурата и за ареста на Борисов. Когато реши да помага на Борисов, махна Гешев. Когато реши да пречи на Борисов – стартира каманията на Гешев срещу него. Възможно е един от двамата да бъде ликвидиран. Тези ще се избият“, сензационно каза Василев.

„Борисов е уморен, той не желае да има правителство, плаши го геополитическата обстановка. Ако сега не успеят да се сглобят, на следващите избори ще имаме много тежка драма между тях двамата. Те и сега тихо се бият“, продължи лидерът на „МЕЧ“.

„Имам хора около „МЕЧ“, които ще протестират, истински. Не да свиркат, ако трябва ще влязат в парламента. Направят ли правителство, сглоби ли се Трифонов с тях, тенекиеният му дворец ще го сринем от горе до долу. И ще отидем в къщата му и ще го намерим. Аз имам войни в МЕЧ“, предупреди той.

По думите му Христо Иванов е човек на ГЕРБ и ДПС.

„Бях в парламента, когато излезе този запис за неофициалния кеш. Той е достатъчно основание да бъдат арестувани. Звънят на Пламен Бобоков за пари. Присъствал съм как Кирчо му звъни по подобни теми. Киро ходеше като просяк да събира пари“, шокира с изказването си Василев.

„Тези пари са ги прибирали хора от медиите. И за това има СРС-та. Има специална разработка в ДАНС по този случай. В БТВ и Нова тв има хора, които са прибирали кеш, за да канят или да не канят определени хора“, разкри лидерът на „МЕЧ“.

„Има доказателства и данни, че тези телевизии са работили в брой и тези хора трябва да бъдат размазани. Особено БТВ – телевизията на мафията, която трябва да бъде изтърбушена“, призова той.

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News