Полк. Николай Марков със смазващ коментар за продажните политици (ВИДЕО)

Полк. Николай Марков със смазващ коментар

Известният експерт по сигурността и общественик Николай Марков изрази чрез коментар във Фейсбук мнението си за продажните политици. Ето какво написа той без редакторска намеса:

„Колко изрожденски лъжи станаха? Само Врабевски знае.
Имам странното усещане, че ако всички депутати от „Възраждане“ в едно с племенният им вожд се наакат в една и съща минута в парламента, възрожденския им електорат ще избухне от възторг: Да живее България! Без да разбере дори, че възраждането им изтече в мръсната канализация няколко пъти досега и напълно, през отходната тръба на Софийски общински съвет. Патерицата на ГЕРБ и Посолството се счупи, за да види мало и голямо в територията, че провинциалния Костя лъже, лиже и маже.
В името на парица-царица! Гнусна работа.“
По-рано Марков публикува и друг коментар със следното съдържание:
„Интервю по Евроком с мен от днес, в което има няколко нива на анализ. Изгледайте го много внимателно и задълбочено! Разделете се с емоциите по темата. Имаме системен проблем, който трябва да бъде решен. От съвършено нов тип държавници, политици и политическа система!
Старият модел е мъртъв.“
По всичко личи, че на стария модел трябва да се сложи край. Анализът, който прави полк. Марков в интервюто си по телевизия Евроком е задълбочен и заслужаващ внимание.

Николай Марков е завършил магистърска степен в Националния военен университет с отличен успех. 

Дълги години работи като офицер в сферата на националната сигурност, където е заемал различни длъжости, свързани с противодействие на заплахи от тероризъм. Започва професионалната си кариера си като разузнавач и достига до поста на главен инспектор. Придобива военно звание подполковник от Въоръжените сили на България. Ръководи и участва в различни звена за превенция на въоръжени посегателства срещу значими вътрешно-политически и международни лидери. Има професионален опит в противодействието на организираната престъпност. Автор е на няколко специализирани научни доклада в областта на управлението на системата за защита на националната сигурност и устойчивото управление на кризи. Прави научни изследвания в областта на латентните кризи в системата на сигурността и влиянието им върху политическата и гражданска сигурност.

Още новини четете в категория Политика