Полк. Николай Марков с разбиващ коментар за журналиста Тъкър Карлсън

Полк. Николай Марков: Да се събудим и изправим
Известният експерт по сигурност и общественик полк. Николай Марков публикува поредният си коментар за случващото се у нас и по света. Този път Марков отправя сериозни критики за състоянието на медиите и журналистиката в България, които са се превърнали в пропагандна машина. Както е известно в българските медии отдавна не се показва и не се дава възможност да се чуе другата гледна точка.
От започването на конфликта между Украйна и Русия, медиите водят недопустима пропаганда, която цели да дезинформира, а не да информира населението. В медиите се канят коментатори и анализатори, които умишлено заклеймяват всеки опит за излагане на различно мнение и поглед на нещата. По този начин медиите и голяма част от журналистите в България се превърнаха в казионни слуги на властта, която обслужват прилежно. Вероятно всичко това е дало повод на Николай Марков да напише този коментар, в който сочи за пример Тъкър Карлсън. Припомняме, че преди броени дни американския журналист взе интервю от Владимир Путин. Карлсън заклейми пропагандата, която превърна Зеленски в търговски продукт. Ето какво написа Николай Марков без редакторска намеса:
„Журналисти, да, ама в някой друг живот.
Тъкър Карлсън е велик журналист – отиде при президента на РФ Владимир Путин, направи обективно интервю с него и ще го пусне безплатно за зрителите по целия свят. Това се казва журналистика! А Западната форма на журналистика Тъкър я нарече измама. И да, повечето от нашите журналисти са пълни измамници. Наемници, убийци на истината. Също като техните работодатели – бандитите в политически тоги, като Доган, Пеевски, Борисов и подобни.
Затова гледайте интервюто с президентът В.Путин на Тъкър! А нашите…, кучета ги яли.“
Николай Марков, Фейсбук
Още новини четете в категория Свят