Младежкото ДПС: Заставаме категорично зад Ахмед Доган

Младежкото ДПС: Заставаме категорично зад Ахмед Доган

Закърмени и отгледани с каузата на ДПС за нас е тежко да виждаме как ценностите на партията ни са поставени на карта. Няма да се поддадем на опитите за раздор и зрелища.

Това заявяват от Младежкото ДПС във официалната си фейсбук страница. Те цитират и изявление на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

“Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си“.

В последните дни ставаме свидетели на чертаене на разделителни линии, вместо призиви за единство и заедност. Това са тревожни събития за Движението за права и свободи, добавят от Младежкото ДПС.

От младежката организация на Движението призовават за разум, сплотеност и единство. Подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме категорично зад почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, се посочва още в публикацията. 

Младежкото ДПС: Заставаме категорично зад Ахмед Доган

Преди дни депутатите от ДПС, гласували „против“ проектокабинета „Желязков“, излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. В писмото се заявява, че те са за „единство и заедност“ на ДПС под ръководството на Доган. 

В Народното събрание вчера председателят на ДПС Делян Пеевски каза, че темата дали ДПС се разпада, не седи на дневен ред.

Ахмед Доган организира среща с депутатите, които гласуваха против кабинета на ГЕРБ

Източник: БТА

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News