Global Research: Пътят към Новия световен ред минава през Украйна

Global Research: Пътят към Новия световен ред минава през Украйна

Украйна може да е във война, но това не й пречи да играе водеща роля в цифровизацията на глобалната икономика.

Украйна продава душата си на WEF: Стартира програма за пълно цифровизиране на гражданите в партньорство с Глобалисткия световен икономически форум.

Световният икономически форум и Министерството на цифровата трансформация на Украйна обявиха взаимния си интерес към създаването на Център за четвъртата индустриална революция (C4IR) в Украйна, с фокус върху правителствените и корпоративните технологии.

Както съобщава Smart Cities World, писмото за намерението за създаване на GovTech център в Киев, е подписано от Бьорг Бренде, президент на Световния икономически форум и Михайло Федоров, заместник министър-председател по иновациите, развитието на образованието, науката и технологиите и министър на цифровата трансформация на Украйна.

Така наречената програма „GovTech“ е планът на Световния икономически форум за световно правителство при цифрово нулиране и вече е стартирана в много страни. Те признават това на собствения си уебсайт в статия, озаглавена: „Световният икономически форум стартира Глобален правителствен технологичен център в Берлин.“

Има GovTech държави, градове и дори цифрови GovTech окръзи .

Съобщението за участието на Украйна в „GovTech“ беше направено на срещата на върха на Световния икономически форум през 2024 г. по-рано този месец в Давос, Швейцария, по темата „Възстановяване на доверието“.

Правило номер едно на всеки здравомислещ човек, който цени личната свобода е: Никога не се доверявайте на глобалист. А Световният икономически форум е най-лошият глобалист. Ще стане ли сега ясно защо западните марионетни лидери на Световния икономически форум във Вашингтон, Лондон, Отава, Париж, Женева и Берлин са така решително настроени да защитават Украйна срещу руската „агресия“? Съвкупният Запад, воден от Вашингтон и Лондон, инвестира в провокирането на тази агресия от началото на 2000-те години, когато Джордж У. Буш започна да привлича Украйна в западната орбита на НАТО.

Новият световен ред минава през Украйна. Това е един от основните нервни центрове на глобализма, сексуалния трафик, контролираните от САЩ биолаборатории и прането на пари за богатите и могъщите. Те не могат да го загубят и ще изпратят милиони свои хора в месомелачката да умрат, защитавайки го. Щом пуснат останалото от украинците през тази месомелачка, ще видите как пращат американци, британци, германци и французи. Повярвайте.

Според статията на Smart Cities World , цитирана по-горе, през последните години, „По данни на WEF, Украйна се е превърнала в глобална GovTech централа, ставайки първата страна със система за цифрова идентификация, която може да се използва в цялата страна и четвъртата в Европа, която стартира биометрична цифрова шофьорска книжка.“

Украйна съобщава, че в съответствие с целта си да направи 100 процента от обществените услуги достъпни онлайн, почти 20 милиона украинци вече използват приложението Diia. Това им позволява достъп до ключови документи и държавни услуги.

Причината за създаването на такъв център в Киев, се казва в статията, ще е „да се осигури платформа за разработване на правителствени технологии чрез обединяване на учени, бизнес, технологични компании, публичния сектор и глобалните общности на форума. Неговият тематичен фокус ще бъде дигиталната трансформация на правителството, развитието на електронното управление и широко разпространение на цифрова грамотност.“

Джереми Юргенс, управляващ директор на Световния икономически форум, каза:  „Ние приветстваме вдъхновяващата работа на Министерството на цифровата трансформация на Украйна, тъй като [то] изпълнява силна програма за цифровизация в най-сложни обстоятелства. Това не само доказва устойчивостта на правителството и гражданите на Украйна, но и цифровата инфраструктура на страната. Създаването на нов център в Украйна несъмнено би помогнало на Украйна да развие нови партньорства и да укрепи своя GovTech дневен ред.“

Не се заблуждавайте: програмата „GovTech“ е същата като „луциферианската програма“ за създаване на високотехнологична олигархия в глобален мащаб.

 

Автор: Лео Хоман; Източник: globalresearch.ca: Превод и редакция: Opposition

Още новини четете в категория Свят