Георги Георгиев от ГЕРБ: Няма да отидем на среща с Терзиев, той се договаря с Нинова

Георги Георгиев от ГЕРБ: Няма да отидем на среща с Терзиев, той се договаря с Нинова

„Днес няма да отидем на среща при Терзиев. Имам информация, че Терзиев вече е водил разговори преди официалните писма с Корнелия Нинова“. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев пред бТВ.

„Снощи депутатът Георги Свиленски е потвърдил, че депутатите от БСП ще отидат на преговори, тъй като общинските съветници от БСП нямало да отидат, тоест текат вече преговори, а ние няма да участваме в такива постановки. Нека да видим дали е така, срещал ли се е Борис Бонев с Корнелия Нинова, попита Георгиев. След като Борисов два дни преди балотажа излезе и подкрепи Васил Терзиев, и благодарение на ГЕРБ беше избран Терзиев, а сега се оказа, че на Борис Бонев му е било обещано да стане председател на Общинския съвет“, заяви Георгиев.

„Реалистично е да се работи с ясни принципи и положения, да се кажат какви са приоритетите и каква подкрепа ще намерят. Довчера твърдяха, че Ваня Григорова е екстремист, а от днес да флиртуват с Корнелия Нинова. Това е несериозно, тази аматьорщина, която доведе до лоша организация на протеста не бива да спира работата на общинския съвет“, категоричен е Георгиев.

„Очакваме в понеделник повторение на епизода с опита за избор на председател на СОС“, каза той.