Ето го записът, в който „величието“ Марков отправя заплахи

Ето го записът, в който "величието" Марков отправя заплахи
Излезе записът, в който ясно се чува как „величието“ Марков заплашва влогъра Кирил Кирилов, по известен още като Киро Брейка.

Първо в социалната мрежа Facebook, а после и в Telegram канала на партия „Величие“ изтече записът от който се чува как Николай Марков заплашва YouTube влогъра Киро Брейка.

От вчерашното видео на влогъра става ясно, че не кой да е, а именно Ивелин Михайлов е успял да направи въпросния запис и лично му го е дал.

„Не те ли досрамя да ми се обадиш, бе, полковник – искам сега всички да чуят – и когато попитах дали искаш да кажеш, че аз съм взел пари, ти отговаряше: „Не съм казал такова нещо.“ Не, бе, кажи – взел ли съм пари аз? Отклонява въпросите 3-4 пъти и се скарахме. Викам: „Заплашваш ли ме, нормален ли си да ме заплашваш мен, ти – великият стратег по национална сигурност и стратегия, който преподава. Куца ти стратегията“, казва Киро Брейка в последното си видео от вчера. 

По думите му той никога повече няма да се занимава с политика.

Нека припомним, че Ивелин Михайлов обяви, че днес от 10:30 ч. ще направи изявление в което очакваме той да представи доказателства относно това има депутати от „Величие“, които имат договорка със старата власт.

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News