АКТУАЛНИ

ДРАМА В MEDIAMALL! Старите приятели презряха Борисов! “Не искаме да го чуваме, не искаме да го виждаме!”

Борисов за кандидат-кмета на София: Няма да съм аз
тарите приятели на Бойко Борисов буквално презират бившия премиер, научи MEDIAMALL от свои перфектни източници

Мнозина от онези, които навремето помогнаха на Бойко Борисов да стане главен секретар на МВР, а след това кмет на София и премиер на България, днес не искат да чуят за него!

“Той е един лъжец, предател и завършен егоист”, разказва пред медията ни бивш негов близък авер. По думите му, няма някой, който Борисов да не е предал през годините.

“Какъвто и да е Цветанов, му бе най-близкият човек, а той и него хвърли на кучетата! За Бойко думата “приятелство” не съществува!”, допълва картинката бившият приятел на Баце.

Преди…

ДРАМА В MEDIAMALL! Старите приятели презряха Борисов! “Не искаме да го чуваме, не искаме да го виждаме!”  

Според източниците ни, един от първите, които се отказват от приятелството си с Бойко, бил бизнесменът от Банкя Иван Саздов. Нека припомним, че през 2013 г. Борисов редеше листите на ГЕРБ именно в кръчмата на Саздов, носеща многозначителното име “Приятели”.

“От „приятелството” между Саздов и Борисов не остана нищо, като Бойко вече дори не смее да стъпи на кортовете в Банкя”, разказва друг наш източник, като допълва, че през последните години Саздов е бил тежко болен, но Бойко не му е звъннал нито веднъж дори.

Друг крайно погнусен и отвратен от Баце бил бившият шеф на „Левски” Иво Тонев. Според разказа на нашите информатори, за да бъде далеч от Борисов, Тонев още преди години “избягал” от България, като и до днес прекарвал по-голяма част от времето си в Халкидики, Гърция, където бившият футболист и крупен строителен предприемач имал къща и бизнес.

След…

ДРАМА В MEDIAMALL! Старите приятели презряха Борисов! “Не искаме да го чуваме, не искаме да го виждаме!”

През годините от Бойко деликатно се били дистанцирали стотици негови бивши другари, като дори Красимир Вълчев и Лъчезар Иванов пазели хигиена, избягвайки близките срещи с експремиера.

“Дори Сталийски и “Котараците” вече познават истинското лице на Баце, като гледат да нямат нищо общо с него. Бойко отдавна е презрян от старите си приятели!”, заключва информаторът ни.

Източник: MEDIAMALL