АКТУАЛНИ

Бойко Борисов: ПП предложиха Калин Стоянов, а аз приех (ВИДЕО)

ГЕРБ няма да подкрепи Терзиев на балотажа. Борисов: Сега ние ще спасим София от спасителите

По темата за МВР им казах, че трябва да е експерт, отдалечен от всички. Те предложиха Калин Стоянов, а аз приех, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред репортери в парламента.

„Когато се бяхме срещнали няколко пъти, бяхме решили как ще действаме – че ще бъдат техни министри с наши зам.-министри. Аз предложих да се избира от наличните, назначени от тях, по тяхно време. Кирил Петков се консултира и след това предложиха Калин Стоянов. Аз се съгласих, аз не съм говорил с него, не съм го убеждавал, не съм се срещал“, добави още Борисов.

„Против съм полицейското насилие. Това не е чест на пагона. Когато човек е паднал, не се рита и не се бие, слагат му се белезници и се води в районното. Не мога да защитя полицай, който бие паднал човек“, каза още Борисов.

„И Делян Добрев, ако беше, щеше да гласува „за“. Както преди дни ви казах, вотът няма да мине, защото все още обществото не е готово с нищо, което да замени това с по-добро. 69 депутати с един, гласувал „за“, това разцепване ли е според вас“, коментира още Борисов.

„Няма как да подкрепим човек като Борис Бонев, който говори по отвратителен начин за нас и не отчита какво е направено за София през последните 10 години, не мога да говоря за другите партии, а само за моята. След като говори отвратително, да се оправят“, коментира лидерът на ГЕРБ дали ще се постигне съгласие за избор на председател на СОС.

 

Какво още каза Бойко Борисов пред медиите в парламента, гледайте във видеото:

ВИДЕО на Mediamall