Скандал разтресе Украйна след загубата от Румъния

Скандал разтресе Украйна след загубата от Румъния

Румъния победи Украйна с 3:0 и стартира Европейското първенство по най-добрия начин. Украинците бяха отчаяни след мача, а всичко това е довело до сбиване в съблекалнята

Репортерите на немския вестник Bild разкриват сензационно, че е имало разгорещена среща, на която треньорът Сергей Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин и Александър Зинченко от Арсенал са го изгонили от съблекалнята. И тогава започнал голям бой.

Румънските фенове скандират името на Путин по време на мача с Украйна.

Ребров беше директен на пресконференцията и не се поколеба да заяви, че футболистите са виновни за поражението. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко от себе си, за да победят Румъния.

„Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения от войниците. Всеки трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно. Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Срещу Румъния не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за следващия си мач.

Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Не дадоха всичко от себе си, загубиххме. Така че се извинявам. Трябва да се подготвим за следващия мач срещу Словакия. Нека покажем другата страна на Украйна“, каза Ребров на пресконференцията, цитиран от сайта на УЕФА. 
 
Един от най-яростните играчи в съблекалнята, но и този, който направи най-много грешки в срещата, беше вратарят Лунин. Той също се извини на феновете и каза.
„Ние се бием за нашите войници“.

Скандал разтресе Украйна след загубата от Румъния

По време на срещата румънски фенове издигнаха знамето на Донецката народна република

 

Източник: Гласове

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News