АКТУАЛНИ

Бившата посланичка на ООН: Не слушайте какво се говори в медиите. Америка е с Израел!

Бившата посланичка на ООН: Не слушайте какво се говори в медиите. Америка е с Израел!

Бившата посланичка на ООН – Ники Хейли, написа „Довършете ги!“ върху артилерийски снаряди по време на посещение в Израел в Деня на паметта.

Това показват снимки в социалната платформа „Х“ на Дани Данон, член на израелския парламент, който я придружаваше по време на пътуването.

Посещението ѝ на северната израелска граница се състоя ден след израелски удар, при който загинаха 45 души в лагер за разселени палестинци в Рафах. Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху определи удара като „трагична грешка“.

Посланието на Хейли затвърждава предишните ѝ настроения по време на интервю за Fox News, в което тя осъди нападенията на „Хамас“ и призова Нетаняху „да ги довърши“.

„Ще кажа това на Нетаняху: довършете ги. Приключете с тях. „Хамас“ направи това, знаете, че Иран стои зад него, довършете ги. Те трябва да си платят, по дяволите, за това, което току-що направиха“, каза тогава Хейли.

„Всеки четвърти техен съсед е бил убит или взет за заложник в Газа. Никоя друга държава не би приела това, Израел също не трябва да го приема“, каза тя вчера, 28 май, пред Си Ен Ен.

Тя също така потвърди ангажимента си към Израел, като заяви: „Не слушайте какво се говори в медиите. Уверявам ви: Америка е с Израел!“

Източник: glasove.com

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News