Астролог разкри кога точно ще свърши войната в Украйна

Астролог разкри кога точно ще свърши войната в Украйна

Украинският астролог Дмитрий Уран каза кога точно ще свърши войната в Украйна. Според него ще има няколко благоприятни аспекта, които ще се отразят на спокойствието в страната.

Експертът казва, че на 4 август 2024 г. ще има новолуние, което ще даде голяма надежда за началото на положителни промени през следващите 30 дни.

„Най-вероятно те ще започнат едва с пускането на нова слънчева карта на Украйна от 24 август 2024 г. С появата на новата слънчева карта курсът към прекратяване на войната също няма да стане по-ясен далеч пред себе си, дай Боже всички да доживеем това време. 

Ще кажа накратко, че над Киев, по време на новолунието на 4 август, Венера и Меркурий ще кулминират, което може ясно да показва голяма вероятност от промяна във вектора на вниманието на Киев от преговори и мир, а Меркурий е първият обнадеждаващ аспект в картите на новолунието за дълго време на война ”, отбеляза астрологът, цитиран от UNIAN.

Астрологът обаче не е сигурен, че това ще е „заключението на останалия свят“. 

„Най-вероятно по това време ще има събития, които ще ни отведат в следващия свят. Картата Начало на войната показва много значими събития през периода март-април 2025 г“, допълва астрологът.

„Искам да отбележа, че когато говоря за мир или за край на войната, нямам предвид връщането на всички окупирани територии от Украйна в близко бъдеще. 

Ние все още нямаме сили, средства или ресурси за това “, добави Уран.

 

Източник: БЛИЦ

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News