ПОРЕДЕН СКАНДАЛ В ПП „Величие“: Албена Пекова звъняла в Народното събрание да пита кога ще плащат субсидията, имала жизнено важна нужда от парите?

ПОРЕДЕН СКАНДАЛ В ПП "Величие": Албена Пекова звъняла в Народното събрание да пита кога ще плащат субсидията, имала жизнено важна нужда от парите?

Председателят по документи на „Величие“, обявена като такава и в официалния сайт на партията, Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрания (НС), за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия? Това съобщиха от партията, цитирани от „Труд news“.

Служителката й обяснила какъв е редът, от какво зависи и какви формуляри се попълват. Чисто по женски и емоционално, Пекова споделила, че има жизнено важна нужда от парите, защото преди три години била продала единствения си имот за 84000 евро, които инвестирала в село Неофит Рилски с обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор.

Оттогава тя била принудена да живее в полусрутена барака с външна тоалетна. Служителката на парламента й обяснила, че държавната партийна субсидия се изплаща на тримесечие и ако документите бъдат подадени в срок, би следвало в края на август, началото на септември, първият транш от около 200000 лева да бъде изплатен, разказаха партийци от „Величие“.

Към момента Албена Пекова не е коментирала тази информация.

Редакцията на otupor.com пояснява, че за партийните субсидии не отговаря Народното събрание. Изразяваме и съмнение, че някой служител от Народното събрание би коментирал подобен казус, но все пак да не забравяме, че се намираме в България

На последните избори партия „Величие“ получи 99 862 гласа, за които й се полагат 798 896 лева годишно.

 

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News