АФЕРА: КОЙ Е ЗНАЕЛ 20 ДНИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ УБИТ И Е ПРЕМЪЛЧАЛ /ВИДЕО/

АФЕРА: КОЙ Е ЗНАЕЛ 20 ДНИ ПРЕДИ УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ УБИТ И Е ПРЕМЪЛЧАЛ /ВИДЕО/

Станислав Цанов публикува свой героичен клип с названието „Аз изгорях – сега сте вие. Цанов, Полковникът и депутатите“.

В клипа самият Цанов пуска една прелюбопитна препратка към участие на Николай Марков при Крум Савов в телевизия 7/8. Целта на Цанов е да героизира Марков, показвайки как бил споделил с „полковника“ сагата си с Алексей Петров. Както и за срещата си с Алексей Петров, така и кога точно е споделил с Николай Марков неволите си, Цанов НЕ посочва конкретни дати.

Но! В желанието си да оправдае повече от годишното си мълчание за „заплахите как Алексей Петров ще го убива“, всъщност вместо да изпише вежди, вади очи. Ето така:

Когато се води ИСТИНСКИ ЗАДЪЛБОЧЕНО ЕДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА УБИЙСТВО, ченгетата би трябвало да не пропускат НИТО ЕДИН ДЕТАЙЛ. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМ СЕ СТРУВА АБСУРДЕН, ИЛИ НЕ.

Когато АФЕРА публикува заявлението на лице, което впоследствие по негово желание АФЕРА оповести кое е – Милослав Кръстев, и което заяви, че е готово да даде показания във връзка с убийството на Алексей Петров, от СДВР си счупиха краката и ръцете да ме търсят и да искат „спешно“ да разговарят с мен. И аз бях любезна да се отзова на поканата им. Дълго и нашироко проведох лекция „по изпреварване“ на един високопоставен полицай, за което той на финала ми благодари.

Този високопоставен полицай, разследващ убийството на Алексей Петров, /а те би трябвало да са гледали това предаване, щом твърдят, че работят усилено по убийството…., защото при едно ИСТИНСКО РАЗСЛЕДВАНЕ НИЩО НЕ СЕ ПРОПУСКА В ПОДОБНА ОСТРА СИТУАЦИЯ, когато вървят оперативни мероприятия за разкриване на престъпление от такъв характер. Нищо не се пропуска, дори и „най-незначинелното“!/, ако е пропуснал това изявление, би трябвало вече да е извикал Николай Марков.

След подобно изявление, той би трябвало да е повикан и да разкаже откъде знае, че Алексей Петров е нямало да го има след определено време и поради това, че е знаел, че „няма да го има“ е пратил „журналиста“ Цанов спокойно „да ходи на море“.

И какъв е този „експерт“, който демонстрира, че знае за готвено тежко престъпление, а премълчава?! И кого обслужва подобно премълчаване!?

В поредния си клип Цанов отново вкарва изявленията си пред комисията за „сгазения от товарен влак Хакер „Емил Кюлев“, и героичното си възклицание – ЛЪЖА!, как нито една медия не била обръщала внимание на сайта – търсачка на Хакера „Магаданс“.

АФЕРА вече разби лъжите за „сгазение от товарен влак“ Хакер:

На 19.10.2023 АФЕРА публикува:

ХАКЕРА „ЕМИЛ КЮЛЕВ“. ЦАНОВ. КОЙ ГИ ПАКЕТИРА И АКТИВИРА. ПРЕДИ И СЛЕД УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

След публикуването на материала в АФЕРА, след мълчание от 25 август т.г., на 21 октомври – два дни след публикацията на АФЕРА, статията в „Магаданс“ от „сгазения от товарен влак“ Хакер „Емил Кюлев“ е ъпдейтвана със следното изречение:

„Евала на тези, които постъпват евтино. Смисъл и крайна цел има ли?“.

„Разследващите убийството на Алексей Петров“ следят ли тези ВЗАИМОСВЪРЗАНИ детайли, или както обикновено са за … лимонада?!

Веселина Томова, АФЕРА