Журналистът Васил Петев: Аз съм безмълвен! Именно затова пиша, а не говоря

Журналистът Васил Петев: Аз съм безмълвен! Именно затова пиша, а не говоря

Една новина, публикувана тази сутрин в сайта „Афера”, буквално разлюля света ми – като опит на Киро да говори истината, докато се качва по стълбище без парапет.

Ген. Мини имал гадже! Гаджето се казвало Бонка и била негова заместничка в ДСБ. Двамата се клатели по партийна линия, разкрива още шокиращият материал.

Аз съм безмълвен! Именно затова пиша, а не говоря.

Сега. Нека внимателно анализираме ситуацията и да преценим това компроматен удар ли е или фалшива новина?

Първо, според официални източници, ген. Мини секс не прави, щото оперативната му ситуираност отхвърля подобно поведение. Ами, ако го хванат от партньорските служби?! Какво ще кажат колегите от НАТО? Или пък малките му приятелчета от разследването на английския журналист Джонатан Суифт, известно сред широката публика със заглавието „Гъливер в страната на лилипутите“.

А бе, пълна излагация! Да си клатиш колегите! Ми, то утре може и шефът на MI 6 да подкараш, бе, какъвто си малък сексуален злодей!

Второ. Няма как ген. Мини да клати Бонка. Възможно е Бонка да клати ген. Мини, но не и обратното! В коалиционното споразумение между ПП и ДБ изрично пише, че само леля Асена може да клати партньорите, а те нея – не, освен ако не представят официално и надлежно заверено разрешително от НАП, че не дължат данъци и такси за презервативи и газ от Турция.

Трето. Българският офицер пари не взима! Което значи, че за да клати ген. Мини Бонка, той трябва да е получил некой лев преди това, което обаче му е забранено по Устав! А и Бонка едва ли би изпердашиха ген. Мини for free. Или с други думи: ако Мини е имал афера с Бонка, той е национален предател и моментално трябва да бъде скопен.

Четвърто. Тагарев е девствен. Факт, който на пръв поглед няма нищо общо със сексуалната афера на Мини и Бонка, освен в контекста на братската дружба между украинския и българския народ. Как е възможно Тагарев да се контролира и да не плющи Зеленски, а ген. Мини да няма никаква самодисциплина?!

Вижте, аз цял ден мога да анализирам тази история, щото работя на граждански договор като наблюдател за Pornhub, обаче не ми се вярва ген. Мини да се съблича гол пред Бонка. Колкото и да е, дори в изкуството има някакви граници!

Затова бих отсъдил по-скоро в полза на това, че Путин е мъртъв, отколкото на това, че Мини има гадже! Или с други думи: Fuck Check – фалшива новина! Ген. Мини няма връзка с жена от Банкя! С мъж му е аферата. Но е секретна. Заради марката на лубриканта, който и двамата ползват.

Васил Петев

Източник: АФЕРА