Татко Петко уличен в имотна схема (ДОКУМЕНТ)

Татко Петко уличен в имотна схема (ДОКУМЕНТ)

Ново разкритие: И таткото на Кирчо в имотна измама!… Това разкриват от BIRD.BG в нова публикация във Фейсбук. „Татко              Петко, който през 2007 г. е купил от Община Плевен имот за 4 040 лв. и шест месеца по-късно го е продал на частна фирма               за 660 758 лв. Или 163 пъти по-скъпо!“, пишат от разследващия сайт.

 Otupor публикува поста без редакторска намеса:

Който си го може… Дивим се на Даниел Лорер, че продал пет пъти по-скъпо имота си на Чаталджа само една година след като го е придобил. Но това е нищо в сравнение с постижението на Татко Петко, който през 2007 г. е купил от Община Плевен имот за 4 040 лв. и шест месеца по-късно го е продал на частна фирма за 660 758 лв. Или 163 пъти по-скъпо! Кмет на Плевен по това време е Найден Зеленогорски. Впрочем, Лорер и Петков са ортаци не само в партийните, но и в имотните дела. През далечната 2004 г. двамата си купуват 3,5 декара ливада в землището на софийското с. Бистрица за 10 000 лв. Сега ще изкарат добри пари от нея. Заслужено, защото са инвестирали когато е трябвало!

Ново разкритие: И таткото на Кирчо в имотна измама!...
Снимка: BIRD.BG
От BIRD.BG допълват към публикацията:
 
Ето го отговора – като го е купил е бил само за много ниско строителство. Сигурно само за подземно. И после е станало за високо, сигурно за небостъргач! И така цената се вдигнала Толкова е просто и законно .
Само си се чудя защо Община Плевен не са си го продали те този имот за 600 000? Сигурно ги е било срам да не станат много богати и да им завиждат другите общини.
Накрая обаче си мисля, че това си е една класическа, гнусна схема за крадлък! Точно по тази схема ГЕРБ и ДПС източиха и почти фалираха всички общини до които се докоснаха!
 
Източник: Safenews
 

Още новини четете в категория „НОВИНИ„.