Страхил Ангелов: Силният човек в Европа в момента се казва Виктор Орбан и днес той вече пише история, а „великият“ Джо Байдън…

Страхил Ангелов: Силният човек в Европа в момента се казва Виктор Орбан и днес той вече пише история, а "великият" Джо Байдън...

ОТ УПОР публикува без редакторска намеса позицията на Страхил Ангелов:

Силният човек в Европа в момента се казва Виктор Орбан и днес той вече пише история, а „великият“ Джо Байдън заяви, че „е горд“ да бъде първата „чернокожа жена на длъжност при чернокож президент“ по повод националния празник на САЩ! Има разлика, нали?
 
Свободолюбивият унгарски народ има пълното основание да се държи със самочувствие и да гледа на французи и германци със снизхождение и с леко пренебрежение. Унгария е средноевропейска държава с площ 93 000 кв.км и население малко под 10 милиона души. От тази гледна точка тя много прилича на България. Също като нас унгарците членуваха в СИВ и Варшавския договор, после и те имаха „преход“ и ето ги днес с Орбан начело – една от най-уважаваните и популярни държави в света!

Орбан отиде в Москва и проведе тричасова среща с Путин!

Преди дни кацна в Киев и каза на Зеленски буквално следното: „Ти беше до тук! Спирай огъня и сядай да преговаряш, но не с Урсула и разни провалени загубили изборите в собствените си държави политици, а с когото трябва“. Гордият унгарец показа на редица европейски пишман лидери, в това число и на тукашните дегенерати, как се прави политика и висша дипломация и то на световно ниво.

След предстоящата почти сигурна победа на Тръмп в САЩ през ноември Будапеща ще бъде новата столица на Европа.

Имайки предвид близостта на Тръмп с Орбан предстои залез на авторитета на брюкселското чиновничество и възстановяване на австро-унгарската сфера на влияние, но този път с център Унгария. Това са новите реалности и с тях всички ще се съобразяват. Европа ще се управлява от САЩ, Великобритания и Русия, а доверения им човек на стария континент се казва Виктор Орбан. Унгарецът ни най-малко не се интересува от това, че Урсула щяла да му наложи глоби или че ще му спрат еврофондовете. Близък е с и се ползва с доверието на Ватикана, Тръмп, Си, Путин и Ердоган, а това е достатъчна гаранция, че Унгария няма как да бъде подложена на финансово-икономически натиск от фалирали във всяко едно отношение чиновници, за които никой никога не е гласувал.
 
След вчерашният изборен погром за консерваторите във Великобритания и след победата на Льо Пен във Франция преди седмица, вече е пределно ясно, че тези политици, които запалиха войната в Украйна и вече я загубиха, ще изчезнат от сцената, просто ще бъдат пометени. От Байдън, който е убеден, че е чернокожа жена, Шолц, Макрон, Сунак и служителката на Сорос Урсула няма да остане и помен. И докато свободна Унгария, която пое председателството на ЕС преди дни и лидера на унгарския народ Виктор Орбан решава съдбата на Европа, нас ни управляват професионални блюдолизци и нагли крадци. Хора, които никой не уважава, наведени безгръбначни слуги, с които никой не се среща и не иска мнението им. Вече даже и македонците ни се подиграват и ни държат остър тон, а счетоводителят Главчев отиде да се оплаче на Урсула в Брюксел и то с половин уста в някоя от почивките.

В момент, в който се решава съдбата на Европа тук ни занимават със скандалите между Доган и Пеевски и драмите на Марков и Михайлов – това е дневният ред на родния политически „елит“ и на т.нар. „журналисти“ и „общественици“.

Вчера в Астана на срещата на ШОС (Шанхайска организация за сътрудничество) турският президент Ердоган проведе едночасова среща с Путин и след нея заяви, че това повече не може да продължава и ескалацията ще бъде избегната!
 
Путин и Ердоган ще решават съдбата на Черно море, а не Байдън, Денков, Борисов или Пеевски, които очакват „пълна победа“ на Украйна и са готови да дадат и това, което България няма, за да получат одобрението на „началниците“!
 
Само фанатизираният евроатлантик Пеевски още не е разбрал, че всичко с Украйна приключи и много скоро Русия няма да бъде наричана „враг“ в ЕВропа и САЩ и продължава да бръщолеви небивалици всеки божи ден.

Новините от Източния фронт са лоши за родните славоукраинци и подлоги на Демократическата партия на САЩ и нейните куратори, които вече изоставят Байдън и соросовия социлано-политически инженеринг.

Войната ще приключи с пълна капитулация на киевското прокси на американската дълбока държава, а нейните подпалвачи, които докараха редица отрасли в Европа до банкрут и са отговорни за смъртта на повече от половин милион души ще трябва да отговарят за действията си. Тези, които щяха да съдят Путин сега сами ще седнат на подсъдимата скамейка, защото победителите не ги съдят и победените не пишат история!
 
Съдбата на Бълагрия за пореден път ще се решава без участието ни и без никой да иска мнението ни, защото ние така или иначе нямаме такова. Политиците ни са просто ретранслатори на чужда визия и гледна точка, нямащи нищо общо с интересите на българския народ. Те отдавна продадоха националния суверенитет на Родината ни за собственото си политическо оцеляване и няма как да са субек в процесите, които текат в момента – чисто и просто са свидетели по делото и ще опитат да се нагаждат спред връхлитащите ги реалности.
 
Идва нов ден господа! Обирайте си крушите и се скрийте в миша дупка, защото освен некадърници сте и престъпници! Вие сте позор за България и българския народ!
 

Страхил Ангелов, Фейсбук

 

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News