Шоуто във „Величие“ продължава! Гошо Боеца топи Марков на ДАНС, а Марков го плаши с погиване

Шоуто във „Величие“ продължава! Гошо Боеца топи Марков на ДАНС, а Марков го плаши с погиване

Пълно шоу се разиграва пред очите цялото ни общество. Гошо Боеца от едноименното сдружение е сезирал ДАНС за „шпионаж в полза на Русия“, който бил извършван от самопровъзгласилия се за полковник Николай Марков.

Повод за това е публикация от 16 юни 2023 г., в публична страница в социалната мрежа Facebook с име „Николай Марков“, в която е публикуван следният текст:

„Според тях, аз не правя нищо! А според мен, те. Всеки ден получавам по разузнавателни канали десетки клипове за износ на всякакви оръжия за Украйна. Не ги пускам в мрежата по много причини. Изпращам ги по засекретен канал директно в Москва, за сведение и разпореждане. Моята работа си я върша както виждате, нищо не ме спира. Но си мисля друго! Защо структурите на „Възраждане“ мълчат като риби по темата? Те не виждат ли какво се случва в техните общини или нямат видео камери? Защо не показват тези неща от парламентарната трибуна? А по други начини? Някаква съпротива да виждате?“.

Шоуто във „Величие“ продължава! Гошо Боеца топи Марков на ДАНС, а Марков го плаши с погиване

Марков на свой ред е отговорил преди броени минути със следната публикация:

„Гошко и такива като него не знаят, че който клевети, погива! Според Писането.

Ето ви го и гошко боеца, който пише доноси за всеки и всичко, а последния донос му е за мен до ДАНС. Докладва, че аз съм „руски шпионин“ и вярва, че без неговия донос, България е в опасност. Наблюдавам, че през последните дни всички публични личности с изявено биполярно разстройство и когнитивен дисонанс излязоха от дупките си и се обозначиха. Това е добре, поне да ги знам.

И който докъдето.“

Източник: MEDIAMALL

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News