Румен Петков пред MEDIAMALL за съсипаната енергетика, за схемата с ваксините, за Пеевски, Киро и униженията, на които сме подложени от сглобката- (ВИДЕО-2 част)

Румен Петков за Пеевски, Сглобката и униженията

В интервю пред MEDIAMALL Румен Петков продължава да сваля картите на униженията. Той обяснява на разбираем език времената, когато България бе гарант за енергийна стабилност на Европа, а днес от производител на електроенергия, страната ни е превърната във вносител на такава.

Сглобката е превърнала България в държава с отпаднала необходимост. На кого сме нужни днес, пита Румен Петков и обяснява как в Европарламента са ни показали, че премиерът е досадник и са напуснали залата, а в САЩ Тагарев не е нужен на никого.

Румен Петков пред MEDIAMALL за тагаревщината, простокировщината, назначенията и… (ВИДЕО – 1 част)

Едно от големите унижения, което хората виждат постоянно е, че България не е част от онези, които вземат решения в Европейския съюз.

„Ние сме потърпевши и на нас ни се разпорежда какво да правим. Никой не се интересува от това, каква е перспективата пред България“, обяснява Румен Петков.

„Ние внасяме от Украйна селскостопански продукти, внасяме от Северна Македония ток, ние сме никому ненужна територия“, продължава коментара си Петков.

В интервюто пред MEDIAMALL Румен Петков се обръща към българите и пита – „Ще продължава ме ли да мълчим съучастнически в унищожаването на Маришкия басейн, Перник, Кюстендил? На тези три региона им предстои изключително тежък удар. В икономически, в стопански, в социален аспект. Предстои им изключително тежък удар, а ние не сме в състояние да се защитим?“

Какви проблеми засяга още в интервюто Румен Петков? Какво каза за нападките на Делян Пеевски срещу Румен Радев, срещата на Кирил Петков и Спас Русев? Гледайте във видеото: 

Източник: MediaMall.info

Още новини четете в категория „НОВИНИ„.