Полк. Николай Марков за мафиотските мрежи

Полк. Николай Марков разкри болезнена истина

Известният експерт по сигурност и общественик полк. Николай Марков публикува поредният си коментар за случващото се у нас. Този път Марков коментира мафиотските мрежи и желанието за тяхното разкъсване. Ето какво написа той без редакторска намеса:

Дежавю.

Днес президентът Радев заговори отново за мафиотски мрежи и необходимостта от тяхното разкъсване. Един вид за втори път вдига юмрук срещу мафията, но по-свенливо. Лично аз съм търпелив и отличен войник, вече с много информация за всякакви мрежи и ще изчакам да видя кои са съмишлениците на президента. Не вярвам да има много борци срещу мафията и аз да не ги познавам лично, освен ако са набедени за такива, като предишните президентски шмекери Кирчо и Кокорчо. Тогава и вдигнатия юмрук се прибра бързо в джоба и мафията си продължи да управлява, дори при служебните правителства. Та моят въпрос към Радев е само един: Наиграхте ли се с тия отрепки около вас, господин президент Радев или ви дойде смелост да изчистим цяла България от мафията за един ден? Без значение от цената.

И не повече от един ден, господин генерал.

По-рано Николай Марков написа и друга публикация, която също публикуваме без редакторска намеса.

Най-голямото предателство извършиха БСП, които и до днес се самоопределят като наследници на БКП. А БКП е световен бранд! След като в тази партия няма нито един комунист с пушка в ръка, значи няма нищо здраво. Тези дни предложих на едни генерали от партията- майка формулата 30/300, а те се свиха. Защо ли?
Генералите и комунистите спят зимен сън! Да видим докога.
Всички реа
 

Още новини можете да прочетете в категория Политика