Полк. Николай Марков: Утре в 10:35 ч. пристига първия самолет с бежанци от Австрия

Полк. Николай Марков: Да се събудим и изправим

Известният експерт по сигурност и общественик полк. Николай Марков публикува поредният си коментар за случващото се у нас. Този път Марков призова обществото да посрещне първия самолет с мигранти от Австрия. Ето какво написа той без редакторска намеса:

„Утре, 13.02.2024 година в 10.35 часа пристига първия самолет с бежанци от Австрия. Престъпното управление на сглобката ни е договорило около 10 000 талибана за трайно засилване в страната ни. Това го няма в обществения договор, който сме сключили.
Призовавам,
Всеки български гражданин, който смята за личен дълг съдбата на България и децата си, да се яви между 9.30-10.00 часа на терминал 2, летище София. Искам лично да посрещнем първия самолет, предназначен за заличаване на държавата и нация.
Ще Ви чакам! Първо България.“

Николай Марков е завършил магистърска степен в Националния военен университет с отличен успех. 

Дълги години работи като офицер в сферата на националната сигурност, където е заемал различни длъжости, свързани с противодействие на заплахи от тероризъм. Започва професионалната си кариера си като разузнавач и достига до поста на главен инспектор. Придобива военно звание подполковник от Въоръжените сили на България. Ръководи и участва в различни звена за превенция на въоръжени посегателства срещу значими вътрешно-политически и международни лидери. Има професионален опит в противодействието на организираната престъпност. Автор е на няколко специализирани научни доклада в областта на управлението на системата за защита на националната сигурност и устойчивото управление на кризи. Прави научни изследвания в областта на латентните кризи в системата на сигурността и влиянието им върху политическата и гражданска сигурност.
 

Още новини четете в категория Новини