Полк. Николай Марков: Специалната военна операция „Главата на тагаренко“ е в ход

Полк. Николай Марков: Посветих се да просвещавам!

Експертът по сигурност и обшественик полк. Николай Марков публикува пореден пост, с който атакува „тагаренко“ Ето какво написа той във фейсбук без редакторска намеса:

Специалната военна операция „Главата на тагаренко“ е в ход.
Академикът на сапуните Денков, скъса веригите по пътя към страната на залязващото слънце САЩ. Няма да ходи. Мосю Тагаренко също скъса веригите, но за разлика от първия индивид той изцъкли очи като видя резултатите от бързото социологическо проучване при Ризова – 68% от българските граждани го търсят под дърво и камък с цел саморазправа. Лична вендета. Труден е живота на политическата ни смет. Много труден и напълно безсмислен.
И ще става все по-труден! И опасен.
По-рано Марков публикува и два други поста, с които изрази отношението си към Тагарев. Припомняме ги без редакторска намеса:
„Професори карикатури.
Другарят професор Тагарев очевидно не прави разлика между отбранителна сигурност и корупционен лобизъм в оръжейната индустрия! И въпреки комплексарските му намеци за силно развити математически способности, явно простата математика хич не му се отдава. Но…, това е положението, другари и другарки. За нашите управляващи са важни парите, не хората и държавите. Парите.
Тагарев, знаем какво направи миналото лято! Ако не знаеш, да знаеш.“
„Тагарев: „Трябва да се готвим за война! Да.“
Предупредих ли ви? Този парламент, партиите и отделни ключови лица в „сглобката“ подготвят украинския сценарий в България много отдавна. Държавите от Източният блок са готови да бъдат вкарани в англо-американската машина за месо. Ще продължавате ли да спите, докато ковчези с близките ви пристигнат в домовете ви? Заради такива като Тагарев, Паси, Доган, Борисов и прочее. Питам Ви!
България е длъжна да се изправи мощно, дами и господа! И да сложи точка.“
Още новини можете да прочетете в категория Свят.