Полк. Николай Марков иска затвор за политици от сглобката

Полк. Николай Марков: Посветих се да просвещавам!

Известният експерт по сигурност и общественик полк. Николай Марков публикува поредният си коментар за случващото се у нас. Този път Марков иска затвор за емблематични политически лица. Както е известно в българските медии отдавна не се показва и не се дава възможност да се чуе другата гледна точка. Ето какво написа Николай Марков във Фейсбук:

„Доказано е, не се правете на интересни.
Заради пълната фалшификация на изборите в София и не само, лицата Атанасов, Х. Иванов, Петков, Василев и компания трябва да бъдат натикани в затвора с доживотни присъди без право на обжалване. Държавният преврат, който беше осъществен чрез изборни фалшификации е тежко престъпление по НК.
ПП/ДБ са международна ОПГ! Събудете се.“
По-рано Николай Марков написа и друг коментар със следното съдържание:
„Насочете внимание, светлини и оптиките си срещу лицето Василев.
Той е истинският, но скрит ПРЕМИЕР на територията! Всички други са говорящи глави или обикновени дърдорковци. Василев е най-корумпирания в момента човек в България! Почти няма фирма, която да не се отчита при него лично. При това без посредници. ПП/ДБ са лицето на политическата корупция в България. Същинска мафия, пуснала пипала дори във фалшификацията на изборите. Сини талибани.
ВАСИЛЕВ! Това е човекът- паяк.“
Това написа Николай Марков във Фейсбук.
 

Още новини четете в категория Политика