АКТУАЛНИ

Хакерът „Кюлев“, Алексей Петров и истината, която разкриха някои журналисти

Хакера "Кюлев", Алексей Петров и истината, която разкриха някои журналисти

Хакерът „Кюлев“ стана известен покрай видеата на ютубъра Станислав Цанов. Именно чрез тях бе дадена гласност на опитите за рекет върху фирми на Алексей Петров и самия Пеевски. По-късно Цанов се оплака, че Алексей Петров го бил заплашвал, но странно защо тази информация бе лансирана след убийството на Алексей?

 Към ютубъра Цанов изведнъж се прикрепи днешното „величие“ Марков, който уж го бил консултирал какво трябва да прави? 

Двама журналисти не повярваха на тези версии и скалъпени словоизлияния. 

Първата бе Веселина Томова, за която от години се знае, че се познава с Алексей Петров. Именно Веселина Томова разби на пух и прах всички версии на Цанов и „величието“ Марков, разкривайки, че хакерът „Кюлев“ отдавна е прихванат от Алексей Петров. Веселина Томова дори разкри възрастта на въпросния хакер и всичко, което каза днес се потвърждава.

Другият журналист, който не се върза на приказките на Цанов и „величието“ Марков бе Димитър Байрактаров. За Байрактаров също се знае, че се познава от много години с Алексей Петров. Вероятно той също е знаел някои неща, които останаха скрити за обществото.

Сега остава хакера „Кюлев“, чието име прокуратурата освети като Теодор Ил., да започне да разказва интересни неща, които нищо чудно да съвпаднат с едни компромати срещу едни „величия“.

Вероятно неслучайно и Цанов спря да мълчи и се разприказва преди седмица. Днес се очаква да продължи с приказването си в следващото си видео. 

При всички положения започва да става все по-интересно, имайки предвид и политическата криза, в която се намира България.

Хакерът „Кюлев“ със сигурност има какво да разкаже. Вероятно ще посочи и интересни имена, които вероятно ще съвпаднат с имената на някои политици? Вероятно някои политически формации с охота ще подкрепят съставянето на правителство и ще бъдат много, ама много послушни?

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News