Голямата търговия за подкрепа предстои. Партийни вождове потриват доволно ръце?

Голямата търговия за подкрепа предстои. Партийни вождове потриват доволно ръце?
Да му мислят тези, които им вярват? Те отново ще бъдат свидетели на това как са изтъргувани от съответния партиен вожд. До края на тази седмица ще стане ясно как са изтъргували поддръжниците си партийните вождове

Голямата търговия за подкрепа предстои през настоящата седмица, когато вече ще е ясно кои от кандидатите ще бъдат на балотаж в големите областни градове. Според наши източници мизата за големите областни градове започва от няколко милиона лева.

По всичко личи, че именно от подкрепата на определени партии  ще зависи кои ще бъдат местните шерифи. Много от партийните вождове притежават опит в тези неща и знаят много добре как да си вдигнат цената.

Да му мислят тези, които им вярват? Те отново ще бъдат свидетели на това как са изтъргувани от съответния партиен вожд. До края на тази седмица ще стане ясно  как са изтъргували поддръжниците си партийните вождове.

Ясно е, че милиони ще се разкешват по различни схеми, а партийните вождове ще призовават своите привърженици да гласуват за партии, които уж са техни врагове. Такава е ситуацията в София и Варна, където основните играч в пазарлъците ще имат нужда от подкрепа , а и разполагат със съответния ресурс, за да си я осигурят.

Още новини четете в категория НОВИНИ

Източник: MEDIAMALL