Ето какво ще бъде времето на 4 февруари

Времето на 31 януари 2024 година

Ще продължи да духа предимно умерен запад-северозападен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София – около 2°. През деня ще бъде ветровито. Ще духа умерен, в много райони и силен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива. Ще бъде почти без валежи. Максималните температури ще са между 9° и 14°, в София – около 10°.

Ето какво ще бъде времето на 4 февруари

В планините ще е ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части и временно бурен северозападен вятър. Облачността ще е предимно значителна, на отделни места със слаби снеговалежи, но заради силния вятър има условия за виелици и снегонавявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но валежи са малко вероятни. Привечер облачността ще се разкъса и ще намалее. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 8° и 12°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 38 мин. и залязва в 17 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 5 мин. Луната в София изгрява в 2 ч и 38 мин. и залязва в 11 ч. и 48 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.