Елена Гунчева постави на мястото ѝ Урсула

Елена Гунчева постави на мястото ѝ Урсула

Известната адвокатка и общественичка постави на мястото ѝ Урсула, която за пореден път се изложи с действията си. Ето какво написа адвокат Гунчева:

ЛАЙНЕН НЕ ЗНАЕ НОМЕРА НА КИТАЙКАТА
Без никакво учудване прочетох за поредната глупост на ръководителката на ЕС – гинеколожката Лайнен. На срещата на Г-7 заявила, че трябвало да се окаже икономически натиск върху Китай. Било много възмутително, че китайците искали да внасят електромобили в Европа, които били произвели, забележете, с незаконни държавни субсидии /как държавна субсидия може да бъде незаконна, оставям на въображението ви/. Всъщност дори за обекта на професията й става ясно, че целта е да бъде притиснат Китай, за да не се съюзява с Русия. Митата и пазарите от време оно са повод за войни и спорове между държавите. И се изполват за натиск върху опонентите.
Не знам дали Мадам У осъзнава на кого скача? Китай от малко тигърче стана голям икономически тигър. С милиардно население. Мадам У си въобразява, че Европейското икономическо пространство е единствено и може да поставя условия. Ами не може.
Знаете ли, в момента ЕС ми прилича на ацтеките. Човешки жертвоприношения, обожествяване на унищожителите и лък и стрели срещу огнестрелно оръжие. И пълно неосъзнаване на реалността.
Мадам У Китай ще я сгъне като китайски фенер. Китай вече не е колониална територия като преди век. Там няма чужди войски, няма и икономически лостове за съществено влияние.
Общо взето, Лайнен вкара цяла Европа в л…а! Бруталната истина.
Елена Гунчева-Гривова, Фейсбук
 

 

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News