„Die Welt“ с нови доказателства за участието на Киев във взривяването на Северните потоци

„Die Welt“ с нови доказателства за участието на Киев във взривяването на Северните потоци

Известният български анализатор Боян Чуков публикува анализ на статия на „Die Welt“ за съпричастността на Киев при взривяването на Северните потоци. Ето какво написа той в Telegram:

Появиха се нови доказателства за съпричастността на Киев при взривяването на Северните потоци, пише германското издание Die Welt. Интересно е друго!

Украинците са планирали терористичния акт преди Крим да са присъедини, след референдум към РФ. По-ясно казано, преди 10 години. Далеч преди 22 февруари 2024 г. Изданието ползва информация от свои източници в германската следствена група. Германия продължава да разследва случая, което е косвен признак, че германците търсят повод да се дистанцират от „неочакваните терористи“. Въпреки евроатлантическата „солидарност“.

Ако се появят доказателства, че в терористичния акт е била замесена украинската държава, то ще възникнат сериозни проблеми с германската ангажираност и подкрепа на Киев. И не само. Германците си отварят вратичка в обозримо бъдеще да се дистанцират сериозно от остатъците на Незалежната.

Индустриалната мощ на Германия линее и вехне без евтините руски енергийни суровини. Появиха се нови доказателства за съпричастността на Киев при взривяването на Северните потоци, пише германското издание Die Welt. Интересно е друго! Украинците са планирали терористичния акт преди Крим да са присъедини, след референдум към РФ. По-ясно казано, преди 10 години. Далеч преди 22 февруари 2024 г.

Изданието ползва информация от свои източници в германската следствена група. Германия продължава да разследва случая, което е косвен признак, че германците търсят повод да се дистанцират от „неочакваните терористи“. Въпреки евроатлантическата „солидарност“. Ако се появят доказателства, че в терористичния акт е било замесена украинската държава, то ще се появят сериозни проблеми с германската ангажираност и подкрепа на Киев.

И не само. Германците си отварят вратичка в обозримо бъдеще да се дистанцират тотално от остатъците на Незалежната. Индустриалната мощ на Германия линее и вехне без евтините руски енергийни суровини.

 

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News