Депутатка и член на „Величие“ разкриха мафиотската същност на „величието“ Марков (ВИДЕО)

Депутатка и член на "Величие" разкриха мафиотската същност на "величието" Марков (ВИДЕО)

Преди броени минути приключи пресконференцията на Ивелин Михайлов за случващото се в ПП „Величие“. В тази пресконференция участие взеха Красимира Катинчарова и Стела Бобчева.

Катинчарова е народен представител, а Бобчева е член на партия „Величие“. Нещата, които разказаха тези две дами са повече от притеснителни. Всъщност от тях наистина се изисква огромна смелост, тъй като на практика те разкриха как действа механизма на една мафиотска структура.

Вероятно именно към това се е стремил „величието“ Марков – създаване на мафиотска структура и клон на дълбоката държава в лицето на „Величие“.

Изключително показателен в тази посока е разказът на Стела Бобчева, която разкри механизма за овладяване на партия „Величие“ от Марков. Бобчева разкри и друг важен факт, за който каза, че има и запис и това е влиянието на Виктория Василева върху съдебната система или по скоро върху Агенцията по вписванията.

Пред Стела Бобчева „величието“ Марков се е държал като „великия комбинатор“, който диктува процесите, които уж щеше да осветява. Пред нея той определя Ивелин Михайлов като пешка в неговата игра.

Всичко по темата може да гледате във видеото.

 

Източник: MediaMall.info

Още новини четете в категория Новини

Не пропускайте – последвайте ни в Google News