УБИХТЕ ГО АЛЕКСЕЙ! КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ, А?!

УБИХТЕ ГО АЛЕКСЕЙ! КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ, А?!

Сайтът Lupa.bg ЗА ВТОРИ ПЪТ ПУСКА СНИМКАТА НА ТРУПА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ТОЗИ ПЪТ с този текст:

Брутална снимка на убития Алексей Петров се разпространява сред подземния свят в София. Скандален кадър, заснет минути след като Трактора е бил разстрелян в столицата на 16 август, притежават в телефоните си десетки хора от ъндърграунда, научи Lupa.bg.

Смята се, че фотоса е направен от дошлите полицаи. Втрещяващото е, че почти половината глава на Алексей Петров е отнесена от стрелбата с автомат. До трупа е захвърлен и мобилния му телефон.

Фотосът започна да циркулира още в деня след разстрела на бившата барета. Той бе предложен на редакции на медии срещу различни суми.“

Сайтът Lupa.bg  E НА „УИКЕНД“, АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ! СЪЩИЯТ ВЕСТНИК „УИКЕНД“, който ПЪРВИ И ЕДИНСТВЕН ТИРАЖИРА СНИМКАТА НА ТРУПА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, първия път дни след убийството с жълто маркиране върху снимката „цензура“ на мястото на изстрела в главата му.

Днес СЪЩИЯТ „УИКЕНД“, КОЙТО Е ЕДНО И СЪЩО СЪС САЙТА LUPA.BG, ЛЪЖЕ И СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ Е „УИКЕНД“, пуска ОТНОВО същата снимка, ЛЪЖЕЙКИ, ЧЕ ВСЕ ЕДНО ЕДИН ПЪТ НЕ Я Е ПУСНАЛ, НО ТОЗИ ПЪТ Я ТИРАЖИРА БЕЗ НИКАКВА ЦЕНЗУРА – НАГЛЕДНО ДА СЕ ВИДИ КЪРВАВАТА ГЛАВА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ.

Трябва ли да уточнявам на кого е вестник Уикенд и сайта Lupa.bg?! Всички знаете.

В Бодрум съм. Намира ме Недялко Недялков – бесен и ми изпраща линка към мерзавската публикация. И ме пита – къде е семейството, бе, само ние двамата с тебе ли…?

Ами, да, Недялко. Само ние двамата с тебе. Може и да сме се карали свирепо, да сме се съдили, да не сме си говорили, но и двамата бяхме приятели на Алексей Петров. И с него се карахме свирепо, ама бяхме приятели. А когато човек е ПРИЯТЕЛ с някого, е докрай. И Отвъд Края.

И двамата знаем семейството – обикновени, честни и чисти хора, още са в шок.

„Другото семейство“, „другите УЖ приятели“ обаче, защо мълчат и не защитават паметта на Алексей?

Толкова съм бясна, че опуси мога да изпиша за синдрома „веселата вдовица“, но ще си прехапя устните, защото не това ми е класата.

Толкова съм омерзена, че книга мога да напиша за УЖ „приятелите“ на Алексей, да съм жива и здрава, ще му дойде и на това времето.

УБИХТЕ ГО АЛЕКСЕЙ, ЛАЙНАРИ! КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ, А?!

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПУСКАТЕ СНИМКАТА С КЪРВАВИЯ МУ ТРУП, МЕРЗАВСКИ СЛУГИ НА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ?

КОЙ толкова продължава да се страхува от Алексей? Минаха 40 дни от смъртта му. КОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ОТ АЛЕКСЕЙ И ОТ ТОВА, КОЕТО ИМА АЛЕКСЕЙ КАТО МАСИВИ ОТ ИНФО, ЧЕ САМ СЕБЕ СИ УБЕЖДАВА С ВЪПРОСНАТА СНИМКА, ЧЕ АЛЕКСЕЙ Е ТРУП?!

Сто пъти вече обясних историята на въпросната снимка. Първа я получих аз, заедно с един мой приятел колега на телефоните си. На третия ден! Източник – ченге! Ченге, НА КОЕТО Е ПОРЪЧАНО ДА СНИМА, СЕЩАЙТЕ СЕ КОЙ МУ Е ПОРЪЧАЛ! Снимката трябваше да бъде пласирана на медиите за да бъде показано ЯСНО, ЧЕ АЛЕКСЕЙ Е НАИСТИНА МЪРТЪВ И ВТОРО, МНОГО ПО-ВАЖНО – ЗА ДА ВСЕЕ СТРАХ СРЕД ВСИЧКИ – ЩОМ АЛЕКСЕЙ МОЖАХМЕ, МОЖЕМ И ВАС ДА ДУМНЕМ!

Уикендовци и тия от Lupa.bg, КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО, са продажни, бездушни торби с лайна, в които няма нито души, нито чувствителност, нито съвест, нито съчувствие, нито грам журналистически професионализъм. Абсолютни безверници, които нямат представа каква карма си пишат, заедно с поръчителите!

Отвратена съм от ТАЗИ СЛУГИНСКА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НА КРЪГА КОЙТО УБИ АЛЕКСЕЙ – МЕДИЙНА КЛОАКА!

Защо не скочихте на Алексей докато беше жив, бе, „смелчаги“? Защо тиражирате трупа му до откат, като че себе си искате да убедите, че е мъртъв, и че няма ви изскочи изведнъж отзад за да ви съдере задниците, защото се знае, че там, в тази медийна клоака, сте педали?!

Защо мълчат УЖ „приятелите“ му? Къде е Лев инс, или вече е продадена? Както беше на косъм да бъде продадена и прекрасно знам кой /я/ беше клекнал/а/  тогава, докато Алексей го бяха набутали в ареста по „Октопод“. Десет пъти го казах и написах – копи пейст на ситуациите от първата стрелба срещу Алексей, делото „Октопод“, стрелбата с гранатомета и финала в гората на Драгалевци.

Къде сте, бе, Уж негови „добри колеги“, бивши и настоящи? Мъже има ли между вас? Да ги запукате тия подлеци един по един, един по един!

И сега ще ви го кажа в прав текст, защото наистина съм бясна!

Алексей ми го каза директно, а повярвайте ми, знаеше ви наизуст!: „Всичките курви, Томова, и женски, и мъжки!“.

Страшна ирония е Вселенската въртележка. Останахме наистина само ние, с Недялко, да му пазим посмъртно честта. Нищо, че ако гледа от Горе, ще се смее с глас, щото Долу се изтрепвахме двамата с него все да сме на контра. Но! Но се обичахме.

И накрая: нито МВР, нито Служби, ще разкрият кой поръча Алексей. Но майката ви ще се разкатае, когато някога, кой знае откъде, започнат да излизат от сейфове „дългите ръце“ на Алексей Петров.

Мерзостта, която ужасяващо ни илюстрират и натрапват обаче слугите и поръчителите на убийството на Алексей Петров с продължаващото тиражиране на кървавата снимка на трупа му, аз няма да подмина мълчаливо.

Защото не предавам приятелите си дори и когато са мъртви /а са мъртви само физически/.

Влизаш изправена! – думите на Алексей към мен.

Изправете се, бе, СПОТАИЛИ СЕ В МИШИ ДУПКИ, „вдовици“ и „приятели“!

Когато беше жив лазехте в краката му и ядохте кюфтетата, сега се криете в дупките като мишки.

Позор.

Веселина Томова

Източник: АФЕРА