Румен Петков пред MEDIAMALL за тагаревщината, простокировщината, назначенията и… (ВИДЕО – 1 част)

Румен Петков пред MEDIAMALL за тагаревщината, простокировщината, назначенията и… (ВИДЕО - 1 част)

Политикът Румен Петков, който е с изключително богат политически и управленски опит,  коментира политическата ситуация в България пред MEDIAMALL и журналиста Димитър Байрактаров.

 
Той разкрива истината за унизителното посещение на министъра на отбраната Тодор Тагарев в САЩ. Оказва се, че Тагарев дори не е бил поканен от САЩ на някакво официално посещение и не е имал предварително изготвена програма за срещи с високопоставени лица, които да отговарят на ранга на министър на отбраната на Република България.

Напротив, Тагарев провежда срещи с някакви неправителствени организации и фондации, с което буквално поставя България в унизително положение. Румен Петков припомня, че преди две години е обявил Тагарев за украински слуга и съветник на украинската държава, но никой не е искал да чуе. Това е манталитета на сглобката за унижаване на България и назначения на слуги. Румен Петков заявява, че поискал отговор и за посещенията на правителството в Давос, като не пропуска да припомни за униженията, на които бе подложен и Денков в Европарламента, където произнесе реч пред полупразна зала.

Всичко това е част от завършения образ на подлогата в сглобката, продължава коментара си Румен Петков.

Какво разказа още Румен Петков за униженията на България при приемането ни във „въздушно-какпковия“ Шенген и каква истинската причина за неприемането ни в сухопътния Шенген? Недоизказаните факти за Солун, китайското карго и къде е назначен на работа брата на Христо Иванов? Всички отговори на тези въпроси ще видите във първата част на видеото.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО:

Още новини четете в категория Новини