Полк. Николай Марков изригна срещу Тагарев

Полк. Николай Марков: Да се събудим и изправим

Полковник Николай Марков изригна с пост във фейсбук по повод думите на Тагарев да се готвим за война. Ето какво написа той: Тагарев: „Трябва да се готвим за война! Да.“

Предупредих ли ви? Този парламент, партиите и отделни ключови лица в „сглобката“ подготвят украинския сценарий в България много отдавна. Държавите от Източният блок са готови да бъдат вкарани в англо-американската машина за месо. Ще продължавате ли да спите, докато ковчези с близките ви пристигнат в домовете ви? Заради такива като Тагарев, Паси, Доган, Борисов и прочее. Питам Ви!

България е длъжна да се изправи мощно, дами и господа! И да сложи точка.

Малко по-късно полковник Марков написа втори пост със следното съдържание:
 
Професори карикатури.
Другарят професор Тагарев очевидно не прави разлика между отбранителна сигурност и корупционен лобизъм в оръжейната индустрия! И въпреки комплексарските му намеци за силно развити математически способности, явно простата математика хич не му се отдава. Но…, това е положението, другари и другарки. За нашите управляващи са важни парите, не хората и държавите. Парите.
Тагарев, знаем какво направи миналото лято! Ако не знаеш, да знаеш.
 

Николай Марков е завършил магистърска степен в Националния военен университет с отличен успех. 

Дълги години работи като офицер в сферата на националната сигурност, където е заемал различни длъжости, свързани с противодействие на заплахи от тероризъм. Започва професионалната си кариера си като разузнавач и достига до поста на главен инспектор. Придобива военно звание подполковник от Въоръжените сили на България. Ръководи и участва в различни звена за превенция на въоръжени посегателства срещу значими вътрешно-политически и международни лидери. Има професионален опит в противодействието на организираната престъпност. Автор е на няколко специализирани научни доклада в областта на управлението на системата за защита на националната сигурност и устойчивото управление на кризи. Прави научни изследвания в областта на латентните кризи в системата на сигурността и влиянието им върху политическата и гражданска сигурност. Лектор е на различни професионални курсове в областта на разузнаването и контраразузнаването, противодействие на организираната престъпност, превенция на общата престъпност, традиционните религии и противодействие срещу тероризма, криминалистична техника, цифрови и технологични трансформации в сигурността (киберсигурност), криминалистична тактика и криминалистична експертиза.

Още новини четете в категория Свят